Prezentare – X570 AORUS Master

Scris de: , in categoria: Featured Articles, Placi de baza, in 25 June, 2019.

Concluzii

 
X570 AORUS Master este o placa de baza X570 high-end, care ofera toate dotarile de care am putea avea nevoie, renuntand insa la cateva dotari prezente pe varful de gama (16 faze, mosfeti de 70A, ESS9218, controller Aquantia 10Gigabit, chipset racit pasiv, etc). De fapt, modelul Master este mai interesant pentru majoritatea consumatorilor, urmand a fi comercializat pentru un pret ceva mai mic decat cel al varfului de gama.

Desigur, nu numai din acest punct de vedere este interesanta X570 AORUS Master, ci si pentru ca ne ofera o idee despre ce ne putem astepta de la placile de baza X570. Astfel, daca in cazul generatiilor anterioare nu putea discuta neaparat despre o corespondenta intre modelele AMD si modelele Intel, din gama AMD lipsind de obicei echivalentele varfurilor de gama Intel, de aceasta data producatorii pregatesc serii complete, inclusiv cu bestii de genul X570 AORUS Xtreme sau X570 AORUS Master in prim plan.

Acest lucru va avea insa si un efect mai putin placut, mai precis preturile pentru care vor fi comercializate aceste varfuri de gama. Daca pana acum nu prea am vazut placi de baza AM4 care sa coste peste 2000 RON, de aceasta data puteti fi siguri ca varfurile de gama in acea zona vor fi pozitionate.

Una peste alta, ramane de vazut cum se vor comporta noile placi de baza si ma refer aici la overclocking-ul memoriilor, atat in cazul procesoarelor din seria 3000, cat si in cazul modelelor din seria 2000, ce temperaturi vor atinge in timpul functionarii si ce impact va avea racirea activa a chipset-ului asupra silentiozitatii sistemelor noastre. In curand… pe LAB501.

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Prezentare – X570 AORUS Master

Lasa-ne un comentariu: