Prezentare – Z490 AORUS Xtreme & Z490 AORUS Xtreme Waterforce

Scris de: , in categoria: Featured Articles, Placi de baza, in 30 April, 2020.

 
Z490 AORUS Xtreme Waterforce este livrata intr-o cutie in care poate incapea fara probleme un sistem ITX, care cantareste peste 10 Kg. Nu stiu daca va mai amintit de vremurile de aur ale overclocking-ului, cand unii producatori au lansat modele cu adevarat iesite din comun, cu un pachet nemaivazut pana in acel moment. Ma gandesc acum la monstri de genul DFI LanParty UT NF4 SLI-DR sau Foxconn Blackops, care uimeau prin bogatia bundle-ului oferit consumatorilor.

Ei bine, acesti monstrii ai unor vremuri demult apuse ar pali de invide in fata lui Z490 AORUS Xtreme Waterforce, sau a lui Z490 AORUS Xtreme. Astfel, in cutia placii de baza gasim aceleasi accesorii pentru ambele modele, mai precis toate cablurile imaginabile si inimaginabile, de la clasicele cabluri S-ATA matisate si pana la senzori de temperatura, cabluri si adaptoare pentru conectarea benzilor ARGB, prelungitor pentru conectorii Front Panel, precum si stick-ul USB cu driveri si utilitare si clasicele sticker-e AORUS.

Pe langa acestea, in pachet gasim si un DAC de calitate, care se conecteaza la un port USB-C, putand oferi o experienta front audio superioara pentru casti, atat pentru desktop, cat si pentru smartphone-urile moderne. Iar acest ESSential USB DAC, cum il denumesc cei de la GIGABYTE, incorporeaza un chip ESS Sabre HiFi ES9280CPRO, avand o valoare stand-alone considerabila.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: