Prezentare – Z490 AORUS Xtreme & Z490 AORUS Xtreme Waterforce

Scris de: , in categoria: Featured Articles, Placi de baza, in 30 April, 2020.

 
Pe langa accesoriile comune, in cutia supradimensionata in care este livrata Z490 AORUS Xtreme Waterforce gasim doua cutii in plus fata de Z490 AORUS Xtreme. In prima este inclus AORUS RGB FAN COMMANDER, un controller care permite alimentarea a pana la 8 ventilatoare RGB, precum si controlul iluminarii cu ajutorul solutiei RGB Fusion.

Practic, in loc sa conectati ventilatorul la placa de baza, il veti conecta la portul respectiv de pe FAN COMMANDER, fiecare cablu fiind echipat cu un conector 4pin PWM, un conector 3pin RGB si un conector 4pin RGB, putand fi utilizate astfel o multitudine de modele de ventilatoare RGB disponibile pe piata.

AORUS RGB FAN COMMANDER este alimentat cu ajutorul unui conector S-ATA si poate fi controlat prin interfata USB, in pachet fiind inclus si un cablu pentru conectarea la un header frontal USB 2.0. Controller-ul poate fi pozitionat oriunde in carcasa, datorita suprafetei magnetice de pe spate, iluminarea poate fi controlata cu ajutorul solutiei RGB Fusion, in timp ce viteza de rotatie a ventilatoarelor poate fi controlata cu ajutorul aplicatiei GIGABYTE Smart Fan.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: