Prezentare – Z490 AORUS Xtreme & Z490 AORUS Xtreme Waterforce

Scris de: , in categoria: Featured Articles, Placi de baza, in 30 April, 2020.

Z490 AORUS Xtreme

 
Si acum, doamnelor si domnilor… sa inceapa nebunia, sau cum imi place mie sa ii spun, Motherboard Fest 2020! Pentru ca producatorii vostri preferati au fost tare harnici de aceasta data si nu doar ca au venit cu placile de baza la timp, ba chiar ne-au adus adevarate armate de monstri de textolit imbracati in cupru si aluminiu, numai buni sa adaposteasca viitorul vostru procesor din seria Intel Comet Lake S.

Iar primii care au fost prezenti in laborator au fost cei de la GIGABYTE, cu nu mai putin de 5 modele AORUS, din cele 7 care vor fi comercializate sub acest brand, restul de 5 modele din gama Z490 fiind comercializate sub brand-ul GIGABYTE.

Si daca tot am inceput aceasta nebunie denumita lansarea placilor de baza Z490, sa o facem cum trebuie, discutand despre doua dintre cele mai monstruoase (si cel mai probabil costisitoare) placi de baza produse in istorie, mai precis Z490 AORUS Xtreme si Z490 AORUS Xtreme Waterforce.

Evident, avem de-a face cu aceeasi placa de baza, mai precis varful de gama AORUS Z490, in doua variante de racire. Astfel, cei care isi doresc un veritabil varf de gama, dar nu intentioneaza sa utilizeze un circuit de racire cu lichid in sistemul lor, pot opta pentru Z490 AORUS Xtreme, continuatorul seriei Xtreme, reprezentata pana acum de X399 AORUS Xtreme, Z390 AORUS Xtreme, X570 AORUS Xtreme si TRX40 AORUS Xtreme.

Pe de alta parte, cei care vor sa construiasca un sistem cu adevarat extrem, in care placa de baza face parte din circuitul de racire cu lichid, pot opta pentru Z490 AORUS Xtreme Waterforce… desigur, daca isi permit acest lucru. Cele doua placi de baza impart PCB-ul si dotarile, ba chiar si pachetul, cu cateva mici exceptii. Sa vedem despre ce este vorba…

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: