Prezentare – X399 AORUS Xtreme

Scris de: , in categoria: Placi de baza, in 27 August, 2018.

X399 AORUS Xtreme

 
Stiu, stiu, toata lumea asteapta cu sufletul la gura review-urile dedicate noilor placi grafice Nvidia. Ei bine… vor veni… dar mai dureaza putin pana atunci, motiv pentru care vom discuta intre timp despre alte componente interesante, iar una dintre componentele pe care o asteptam de ceva vreme este X399 AORUS Xtreme, varful de gama GIGABYTE dedicat procesoarelor Threadripper.

In urma cu trei saptamani va povesteam despre MEG Creation, una dintre primele placi de baza pregatite cu adevarat pentru monstruosul AMD Ryzen Threadripper 2990WX. Ne aminteam atunci despre prima placa de baza dotata cu un etaj de alimentare capabil sa sustina o incarcare de pana la 900W, mai precis legendara GIGABYTE GA-X58A-UD9, iar astazi, 8 ani de zile mai tarziu, a venit momentul sa vedem cum arata adevaratul urmas al acesteia, pe numele sau X399 AORUS Xtreme.

Pentru ca nu doar MSI si-au facut temele in legatura cu 2990WX, X399 AORUS Xtreme fiind aratata pentru prima data la Computex, va puteti inchipui ca am asteptat cu interes aceasta placa de baza, iar acum putem in sfarsit sa o prezentam in toata splendoarea ei. Desigur, atunci discutam despre o versiune beta, in timp ce astazi avem pe masa de teste produsul retail, disponibil deja in comert, asa ca haideti sa vedem cum se prezinta cea de-a doua monstruozitate X399 care poate purta cu mandrie denumirea 2990WX ready.

Nu ma intelegeti gresit, toate placile de baza X399 sunt compatibile cu toate procesoarele din familia Threadripper, insa numai cateva pot sustine varful de gama 2990WX indiferent de tipul de utilizare, fie ca discutam despre utilizare la frecvente implicite sau overclocking, iar X399 AORUS Xtreme este una dintre aceste placi de baza cu adevarat speciale.
 

Comentarii

Un comentariu la: Prezentare – X399 AORUS Xtreme

  1. hex a scris pe:

    Corectati va rog: antenele pentru placa de *retrea* wireless

Lasa-ne un comentariu: