Prezentare – X399 AORUS Xtreme

Scris de: , in categoria: Placi de baza, in 27 August, 2018.

 
Din punct de vedere constructiv avem de-a face cu o adevarata combinatie intre un tanc si o nava spatiala. Tanc, din punct de vedere al soliditatii si masivitatii (discutam totusi despre o placa de baza e-ATX capabila sa sustina chiar si cele mai gurmande procesoare de pe planeta), nava spatiala din punct de vedere al dotarilor.

X399 AORUS Xtreme este dotata cu patru slot-uri PCI-E 3.0 x16 (x16/x8/x16/x8), un slot PCI-E 2.0 x1 si trei conectori M.2, dintre care doi sunt protejati de heatsink-uri individuale si unul de heatsink-ul chipset-ului. Placa de baza suporta 4 conectori USB 3.1 frontali, un conector USB 3.1 Type-C frontal si 6 unitati de stocare S-ATA 3. Avem la dispozitie un debug led pozitionat pe latura inferioara a PCB-ului, in timp ce butoanele Power si Clr_CMOS sunt pozitionate pe I/O Shield.

La capitolul audio avem de-a face cu un codec 7.1 Realtek ALC1220-VB, sustinut de un DAC ESS9118EQ si condensatori japonezi auriti, in timp ce conectivitatea la retea este asigurata de catre doua controller-e Intel i210AT Gigabit LAN si un controller Aquantia 10Gb, respectiv de o solutie Intel Dual Band Wireless-AC pentru conexiunea fara fir.

Nu in ultimul rand, X399 AORUS Xtreme este echipata cu 4 zone iluminate RGB, 4 conectori pentru benzi led, 8 conectori PWM pentru ventilatoare sau pompe, 7 senzori de temperatura integrati si doi conectori EPS12v cu 8 pini pentru alimentarea procesorului.
 


 

 

Comentarii

Un comentariu la: Prezentare – X399 AORUS Xtreme

  1. hex a scris pe:

    Corectati va rog: antenele pentru placa de *retrea* wireless

Lasa-ne un comentariu: