Prezentare – X399 AORUS Xtreme

Scris de: , in categoria: Placi de baza, in 27 August, 2018.

Concluzii

 
X399 AORUS Xtreme este cu siguranta una dintre cele mai dotate si solide placi de baza produse vreodata, aspect care se va reflecta cu siguranta si in pret (~500$ MSRP). Sunt putine lucruri pe care i le poti reprosa unei asemenea bestii, insa, cu toate acestea, noi am gasit un astfel de punct slab si ma refer aici la dispunerea primului slot PCI-E 3.0 x16 prea aproape de socket. Astfel, in cazul in care utilizati o solutie de racire pe aer supra-dimensionata, cum ar fi AMD Wraith Ripper, va trebui sa pozitionati placa video in alt slot.

Desigur, asta nu este o problema in cazul in care utilizam o singura placa video, X399 AORUS Xtreme fiind dotata cu doua slot-uri PCI-E 3.0 x16. Totusi, in cazul in care doriti sa utilizati o configuratie multi-card, va trebui sa apelati la un air-cooler de dimensiuni ceva mai rezonabile, sau, de ce nu, la o solutie de racire cu apa, indiferent daca discutam despre un AIO sau un custom loop.

Dincolo de acest mic neajuns, X399 AORUS Xtreme este cu siguranta una dintre cele mai impresionante placi de baza care au ajuns pe masa noastra de teste pana acum, iar cei care au in plan achizitionarea unui sistem bazat pe un procesor AMD Threadripper ar trebui sa ia in calcul acest model. In fond, in momentul de fata, putem spune ca exista doar doua placi de baza X399 cu adevarat high-end, mai precis MSI X399 MEG Creation si X399 AORUS Xtreme, amandoua fiind adevarate bestii!
 

Comentarii

Un comentariu la: Prezentare – X399 AORUS Xtreme

  1. hex a scris pe:

    Corectati va rog: antenele pentru placa de *retrea* wireless

Lasa-ne un comentariu: