Prezentare – X399 AORUS Xtreme

Scris de: , in categoria: Placi de baza, in 27 August, 2018.


 

 
Back-panel-ul integrat este bogat in conectori, aici fiind dispuse butoanele Clr_CMOS si Power / reset, 8 conectori USB 3.1 Gen 1, 1 conector USB 3.1 Gen 2, 1 conector USB 3.1 Gen 2 Type-C, 3 conectori RJ-45, 2 conectori pentru antene WiFi, precum si conectica audio uzuala.

Fiind vorba despre o placa de baza high-end, sistemul de racire este de asemenea supradimensionat, X399 AORUS Xtreme fiind echipata cu doua radiatoare care preiau caldura de pe componentele etajului de alimentare cu ajutorul unui heat-pipe cu contact direct, doua ventilatoare de 40mm care imbunatatesc capacitatea de disipare a radiatoarelor, precum si un back-plate masiv.

Evident, etajul de alimentare este o opera de arta, fiind alcatuit din 10 faze pentru alimentarea procesorului, respectiv 3 faze pentru SOC, fiecare faza fiind dotata cu un integrat IR3578 capabil sa sustina 50A, controller-ul utilizat fiind clasicul IR35201. Practic, discutam despre un etaj de alimentare capabil sa livreze chiar pana la 1000W, daca acest lucru este necesar.

 

Comentarii

Un comentariu la: Prezentare – X399 AORUS Xtreme

  1. hex a scris pe:

    Corectati va rog: antenele pentru placa de *retrea* wireless

Lasa-ne un comentariu: