Asus Radeon HD 6870 si HD 6850

Scris de: , in categoria: Featured Articles, Placi video, in 22 October, 2010.


.

Asus EAH 6870

.

Asus EAH 6870 respecta design-ul de referinta AMD, insa frecventa nucleului este crescuta din fabrica, nucleul modelului Asus fiind tactat la 915MHz. O alta carcateristica specifica Asus este tehnologia Voltage Tweak, tensiunea de alimentare a nucleului grafic putand fi crescuta pana la 1.35v cu ajutorul software-ului Smart Doctor, inclus in pachet. Cutia de dimensiuni impresionante gazduieste placa video, doua CD-uri care contin driverii, utilitare Asus si manualul utilizatorului, un adaptor Molex -> PCI-E 6 pin si un bridge Crossfire.
.


.

Placa video este personalizata, insa Asus nu au exagerat de aceasta data, argumentand si mai mult linia stilistica propusa de AMD. Back-panel-ul contine doi conectori DVI, un conector HDMI 1.4 si doi conectori mini Display-Port 1.2, care pot suporta cate 3 monitoare fiecare, cu ajutorul procedeului daisy-chaining. La fel ca si in cazul lui HD 5870, fanta prin care este evacuat aerul nu are dimensiuni generoase, insa aspectul pozitiv este dat de faptul ca aerul cald este evacuat in exteriorul carcasei.
.

Comentarii

47 comentarii la: Asus Radeon HD 6870 si HD 6850

 1. Paul a scris pe:

  Buna…As dori sa cumpar o placa video Gigabyte Ati Radeon Hd 6850 1gb 256bit gddr5 si vad k multi zic probleme desprea ea , mar interesa si performanta in gaming pt k mai mult pt gaming vreau sa o iau … dar nush ce sa cred despre problemel … dak are cnv aceasta placa si imi poate da cv informati despre probleme sau alte chesti ale aceste placi video 6850……

 2. Paul a scris pe:

  Buna am revenit… Vreau sa stiu si eu de problemele alea cu Black Screen dc apar si dc se stinge monitoru in Far Cry 2 , call of duty black ops , Mafia 2 , GTA 4 in astea am auzit k se intampla asa cv.. Eu chiar vreau sa imi iau o astfel de placa 😛 6850 !

 3. Nicu a scris pe:

  Salut Paul …eu detin o astfel de placa si nu am astfel de probleme pe care tu le-ai enumerat mai sus.Intradevar am citit de unele probleme la seria 6850 dar nu tine de un producator anume.Mie imi functioneaza perfect, chiar si cu un pic de OC. Am facut doar un upgrade de bios pentru reducerea venturilor la 25 % …placile erau setate la 70 % stoc.Banuiesc ca ce se vinde acum au ultimul bios instalat.

 4. Paul a scris pe:

  Multumesc foarte mult !

 5. [url=http://www.game.jabpid.com/] 😀 [/url] งานออนไลน์ รายได้เสริม ที่ทำทุกอย่าง ผ่านเน็ต ทำที่บ้านผ่านหน้าคอมเรา ไม่ว่าเราจะอยู่จังหวัดก็ทำได้ คลิกดูได้เลย
  http://www.jabpid.com

  [url=http://www.jabpid.com/] :)[/url] [url=http://www.tour.jabpid.com] :)[/url] [url=http://www.business.jabpid.com/] :)[/url] [url=http://www.variety.jabpid.com/] :)[/url] [url=http://www.board.jabpid.com/] :)[/url] [url=http://www.jobonline.jabpid.com/] :)[/url] [url=http://www.parttime.jabpid.com/] :)[/url] [url=http://www.music.jabpid.com/] :)[/url] [url=http://www.jobs.jabpid.com/] :)[/url]

 6. simplu a scris pe:

  S-ar merita un 6850 in detrimentul unui gtx 460 1 gb? sincer sa fiu din review am inteles ca sunt aproape egale in peformanta.Ce ati recomanda in cazul unui sistem de gaming – gtx 460 sau un 6850 ?

 7. cameltoe a scris pe:

  You should take part in a contest for oone of the greatest sites oon the net.
  I will recommend this blog!

Lasa-ne un comentariu: