Asus Radeon HD 6870 si HD 6850

Scris de: , in categoria: Featured Articles, Placi video, in 22 October, 2010.


.

Si ca sa ne intelegem … cei de la Asus au vrut sa transmita ideea de viteza, de performanta, si au folosit un design care ne duce cu gandul la masinile de curse. Cu toate acestea, mie personal, 6850-ul celor de la Asus ma duce cu gandul la un crocodil care sta la panda in asteptarea prazii.
.


.

Cele doua heatpipe-uri fac contact cu toata suprafata chip-ului grafic, datorita orientarii pe diagonala a acestuia. Sistemul de racire s-a dovedit eficient in timpul testelor, si mai putin zgomotos decat turbina de pe HD 6870, insa de la un anumit voltaj in sus (~1.27v) s-ar impune folosirea unui ventilator mai zgomotos, pentru a tine in frau nucleul grafic. Singurul dezavantaj – aerul cald este evacuat in carcasa, si nu as spune ca HD 6850 este chiar o placa rece. Desigur, nu este HD 5970, dar nici GTX 460, daca intelegeti ce vreau sa spun. Un aspect demn de luat in seama este faptul ca desi cele 3 module DrMos nu se incalzesc excesiv in timpul functionarii, cei de la Asus le-au dotat totusi cu un radiator separat.
.

Comentarii

47 comentarii la: Asus Radeon HD 6870 si HD 6850

 1. Paul a scris pe:

  Buna…As dori sa cumpar o placa video Gigabyte Ati Radeon Hd 6850 1gb 256bit gddr5 si vad k multi zic probleme desprea ea , mar interesa si performanta in gaming pt k mai mult pt gaming vreau sa o iau … dar nush ce sa cred despre problemel … dak are cnv aceasta placa si imi poate da cv informati despre probleme sau alte chesti ale aceste placi video 6850……

 2. Paul a scris pe:

  Buna am revenit… Vreau sa stiu si eu de problemele alea cu Black Screen dc apar si dc se stinge monitoru in Far Cry 2 , call of duty black ops , Mafia 2 , GTA 4 in astea am auzit k se intampla asa cv.. Eu chiar vreau sa imi iau o astfel de placa 😛 6850 !

 3. Nicu a scris pe:

  Salut Paul …eu detin o astfel de placa si nu am astfel de probleme pe care tu le-ai enumerat mai sus.Intradevar am citit de unele probleme la seria 6850 dar nu tine de un producator anume.Mie imi functioneaza perfect, chiar si cu un pic de OC. Am facut doar un upgrade de bios pentru reducerea venturilor la 25 % …placile erau setate la 70 % stoc.Banuiesc ca ce se vinde acum au ultimul bios instalat.

 4. Paul a scris pe:

  Multumesc foarte mult !

 5. [url=http://www.game.jabpid.com/] 😀 [/url] งานออนไลน์ รายได้เสริม ที่ทำทุกอย่าง ผ่านเน็ต ทำที่บ้านผ่านหน้าคอมเรา ไม่ว่าเราจะอยู่จังหวัดก็ทำได้ คลิกดูได้เลย
  http://www.jabpid.com

  [url=http://www.jabpid.com/] :)[/url] [url=http://www.tour.jabpid.com] :)[/url] [url=http://www.business.jabpid.com/] :)[/url] [url=http://www.variety.jabpid.com/] :)[/url] [url=http://www.board.jabpid.com/] :)[/url] [url=http://www.jobonline.jabpid.com/] :)[/url] [url=http://www.parttime.jabpid.com/] :)[/url] [url=http://www.music.jabpid.com/] :)[/url] [url=http://www.jobs.jabpid.com/] :)[/url]

 6. simplu a scris pe:

  S-ar merita un 6850 in detrimentul unui gtx 460 1 gb? sincer sa fiu din review am inteles ca sunt aproape egale in peformanta.Ce ati recomanda in cazul unui sistem de gaming – gtx 460 sau un 6850 ?

 7. cameltoe a scris pe:

  You should take part in a contest for oone of the greatest sites oon the net.
  I will recommend this blog!

Lasa-ne un comentariu: