GALAXY Geforce GTX 760 Hall Of Fame Review

Scris de: , in categoria: Placi video, in 1 April, 2014.

 

Pachet si prezentare

 

_MG_7262

_MG_7265

_MG_7269

 

Cutia este de dimensiuni modeste, semnificativ mai mica decat cele care gazduiesc alte placi dedicate overclocking-ului: Matrix Platinum, Lightning sau SoC. Totusi, mai putina risipa de hartie, ceea ce nu e neaparat un lucru rau. In pachet gasim un CD cu : drivere, utilitarul de monitorizare si overclocking Xtreme Tuner Plus, manual de instalare precum, doua adaptoare PCI Express 2 x MOLEX -> PCI-Express 8 pini precum si 2 adaptoare video (MiniHDMI -> HDMI, HDMI -> DVI).

Ca iesiri video avem 3 porturi MiniHDMI si unul DisplayPort, un lucru bun pentru cei care vor sa conecteze mai multe display-uri. Pentru mine totusi, care am un monitor de 30″ cu o singura intrare si aia dual-link DVI nu e prea bine, dar cati sunt ca mine? 🙂

 

760hof_thumb

_MG_7213

 

Ca si fratele sau mai mare, Geforce GTX 760 Hall Of Fame arata spectaculos datorita PCB-ului alb dar si datorita cooler-ului masiv echipat cu 3 ventilatoare slim de 90mm. Deasupra placii avem scrisul “Geforce GTX 700 Series” care se lumineaza intr-un alb frumos atunci cand placa video este alimentata. Desi in pozele de pe internet placa figura cu un condensator Proadlizer NEC / Tokin pe spate intocmai ca si placa al carui PCB il imprumuta (Galaxy Geforce GTX 770 HOF), in versiunea retail acesta lipseste… probabil ca Galaxy a considerat ca nu este necesar, iar costul aditional nu se justifica.

 

_MG_7220

 

Comentarii

2 comentarii la: GALAXY Geforce GTX 760 Hall Of Fame Review

  1. SOLO a scris pe:

    Exact acelasi scor 3DMark 11 extreme l-am scos cu o Gigabyte GTX 670 OC dusa la 1300 mhz GPU si 6808 mhz memorii (217,9 gb/sec bandwidth).
    La frecventele obtinute de tine pe HOF,probabil ca ”batrana” 670 ar fi trecut bine de 4000 p.
    Oricum,foarte bun articol (ca de obicei!) si cred ca este singura implementare GTX 760 capabila sa se masoare cu GTX 670.

  2. SirC a scris pe:

    Exista in aceasta tara mirifica macar un furnizor care sa aduca placi video de la GALAXY??

Lasa-ne un comentariu: