GALAXY Geforce GTX 760 Hall Of Fame Review

Scris de: , in categoria: Placi video, in 1 April, 2014.

 

Concluzii

 

GALAXY Geforce GTX 760 Hall Of Fame ar putea concura cu usurinta pentru titlul de cea mai buna implementare a nucleului GK104, singura problema fiind faptul ca nu se gaseste pe piata din Romania. Performanta de care da dovada atat la frecventele setate din fabrica cat si in overclocking este uimitoare, lucru amplificat si de usurinta cu care putem modifica tensiunile de alimentare si frecventele… practic fara limita, adica exact atat cat ne ajuta calitatea GPU-ului si a memoriilor de pe placa.

Racirea este un alt punct forte al acestei implementari, baza solida de cupru, spatiul suficient de disipare si 3 ventilatoare silentioase facandu-si treaba cu brio. Daca vorbim de aspect, si acesta este unul reusit, desi iesit un pic din comun dat fiind faptul ca culoarea predominanta este albul. Constructia VRM-urilor este suficienta pentru a tine chiar si un GTX 780, asadar nu e de mirare faptul ca am dus aceasta placa pe LN2 la peste 1900MHz la doar 1.55v, VRM-ul ramanand rece si stabil.

Cum ziceam si cu alte ocazii, chiar nu e greu sa construiesti o placa buna pentru overclocking care sa nu iti scoata peri albi. Trebuie sa asculti feedback-ul oferit, sa gandesti un pic si sa treci peste deciziile indoielnice dictate de marketing (coolere HDT, 12 sau 14 faze de alimentare folosind multiplicatori in loc de 8 faze de alimentare solide, etc). Galaxy se pare ca a gasit din nou reteta succesului cu Geforce GTX 760 Hall Of Fame si daca va continua pe acelasi drum o sa ajunga alegerea preferata a overclockerilor atunci cand vor sa impinga un GPU NVIDIA dincolo de limite. Good job Galaxy!

 

_MG_7200

 

Comentarii

2 comentarii la: GALAXY Geforce GTX 760 Hall Of Fame Review

  1. SOLO a scris pe:

    Exact acelasi scor 3DMark 11 extreme l-am scos cu o Gigabyte GTX 670 OC dusa la 1300 mhz GPU si 6808 mhz memorii (217,9 gb/sec bandwidth).
    La frecventele obtinute de tine pe HOF,probabil ca ”batrana” 670 ar fi trecut bine de 4000 p.
    Oricum,foarte bun articol (ca de obicei!) si cred ca este singura implementare GTX 760 capabila sa se masoare cu GTX 670.

  2. SirC a scris pe:

    Exista in aceasta tara mirifica macar un furnizor care sa aduca placi video de la GALAXY??

Lasa-ne un comentariu: