Review – AORUS GTX 1070 Gaming Box

Scris de: , in categoria: Featured Articles, Placi video, in 5 September, 2017.

Constructie

 
AORUS GTX 1070 Gaming Box are dimensiuni reduse (212 x 96 x 162 mm, 2360g), putand fi transportat cu usurinta. Desigur, nu acesta este scopul sau si odata conectat la periferice pe birou ma indoiesc ca il veti muta prea curand. Cele doua laterale sunt decupate generos pentru a permite aerului sa circule in voie prin plasa de protectie. Pe latura din spate a cutiei gasim conectorii ( 3 conectori USB 3.0, 1 conector USB 3.0 Quick Charge 3.0, 1 conector USB 3.1 Type-C), conectorii placii video (1 conector HDMI, 1 conector Display Port si 2 conectori DVI), precum si ventilatorul sursei.

Sursa este decupata inspre laterala dreapta, ventilatorul de 40mm fortand practic un air-flow negativ, in care aerul este introdus in interior prin fantele respective si apoi este evacuat prin partea din spate. Alte doua ventilatoare de 40mm evacueaza aerul cald prin laterala, in timp ce captarea se realizeaza cu ajutorul ventilatorului de pe placa video.

Placa video este montata intr-un slot PCI-E si este alimentata cu ajutorul unui conector cu 8 pini, prin urmare ar trebui, cel putin la nivel teoretic, sa putem schimba in viitor placa video cu una de aceleasi dimensiuni.

 

Comentarii

3 comentarii la: Review – AORUS GTX 1070 Gaming Box

  1. kvarq a scris pe:

    Cred ca devin putin zgomotos ventilatorul placii video in full load, corect?

  2. Monstru Post author a scris pe:

    Nu chiar… placa video atinge 76 oC si ~39.4 dB in timpul functionarii.

  3. Liviu a scris pe:

    Sunt curios daca ar fi avut 1060 in cutie , daca mai era atat de penalizata performanta. Aprox cat ar fi placa maxima ce incape acolo ? sau este construit special pentru ITX-ul celor de la Gigabyte exclusiv? (parca nu am regasit detaliul asta in articol).

Lasa-ne un comentariu: