Review – AORUS GTX 1070 Gaming Box

Scris de: , in categoria: Featured Articles, Placi video, in 5 September, 2017.

Platforma de test

 

 
AORUS GTX 1070 Gaming Box a fost anuntat anul acesta in cadrul Computex-ului, fiind practic un produs nou, care utilizeaza o tehnologie care de-abia acum devine standard pe majoritatea notebook-urilor, mai precis Thunderbolt 3.0. Prin urmare, am decis sa testam AORUS GTX 1070 Gaming Box alaturi de unul dintre cele mai noi ultrabook-uri de pe piata, mai precis Lenovo Yoga 920, lansat in urma cu 4 zile in cadrul IFA Berlin. Desigur, impactul procesorului asupra performantei in jocuri are in acest caz un rol decisiv. Cu toate acestea, cei care isi doresc un notebook de gaming au la dispozitie o gama intreaga de modele de la toti producatorii din care pot alege.

AORUS GTX 1070 Gaming Box este o unitate gandita pentru utilizatorii de ultrabook care isi doresc un docking station care sa le permita o experienta de gaming similara cu cea oferita de un PC, pastrand mobilitatea in timpul zilei pe primul loc, prin urmare alegerea unui ultrabook dotat cu un procesor low-voltage (15W) este una destul de logica. Desigur, in cazul de fata, fiind vorba despre un notebook proaspat lansat, discutam despre un Intel Core i5 8250U, dotat cu 4 nuclee si 8 fire de executie.

Acesta este tactat la 1.6GHz, atingand 2.2GHz pe toate nucleele, respectiv 3.4GHz pe un nucleu, datorita tehnologiei Turbo Boost. Yoga 920 va fi disponibil in configuratii dotate cu 8, 12 sau 16GB RAM, procesoare Intel Core i5 sau Intel Core i7, respectiv SSD-uri de 256, 512 sau 1TB. Noi am ales o versiune ceva mai accesibila, dotata cu un Core i5, 12GB RAM si un SSD NVMe Samsung de 256GB. Cel mai important – este vorba despre un notebook dotat cu doi conectori USB 3.1 Type-C, care suporta Thunderbolt 3.0 si Power Delivery 3.0.

 

Comentarii

3 comentarii la: Review – AORUS GTX 1070 Gaming Box

  1. kvarq a scris pe:

    Cred ca devin putin zgomotos ventilatorul placii video in full load, corect?

  2. Monstru Post author a scris pe:

    Nu chiar… placa video atinge 76 oC si ~39.4 dB in timpul functionarii.

  3. Liviu a scris pe:

    Sunt curios daca ar fi avut 1060 in cutie , daca mai era atat de penalizata performanta. Aprox cat ar fi placa maxima ce incape acolo ? sau este construit special pentru ITX-ul celor de la Gigabyte exclusiv? (parca nu am regasit detaliul asta in articol).

Lasa-ne un comentariu: