Review – AORUS RTX 2080 Ti Gaming Box

Scris de: , in categoria: Placi video, in 20 December, 2019.

AORUS RTX 2080 Ti Gaming Box

 
In urma cu 5 ani de zile discutam pentru prima data despre conceptul de eGPU, o unitate grafica externa cu ajutorul careia puteam aduce performanta grafica a unui desktop in cazul unui notebook. Acum doi ani, am vazut si prima implementare de acest gen care a ajuns in laboratorul nostru, mai precis AORUS GTX 1070 Gaming Box si ne-am dat seama ca o unitate de tip eGPU inseamna ceva mai mult decat o placa grafica externa.

Astfel, cel putin in implementarea celor de la GIGABYTE, o unitate eGPU este practic un hub care asigura conectivitatea necesara intre desktop-ul ultra-portabil, transformandu-l pe acesta intr-un veritabil PC de gaming, impreuna cu un set de periferice si un monitor. Da, este vorba evident despre o placa video, dar Gaming Box-ul celor de la GIGABYTE promitea si ceva in plus – posibilitatea de a conecta un notebook ultra-portabil la tastatura, monitor, mouse si o solutie de stocare externa, totul cu ajutorul unui singur cablu USB Type-C.

Fiind echipata cu un GTX 1070, prima versiune de Gaming Box oferea posibilitatea de a transforma notebook-ul nostru intr-o veritabila masina de gaming Full HD. Ei bine, doi ani mai tarziu GIGABYTE ridica stacheta, prin AORUS RTX 2080 Ti Gaming Box. o unitate grafica externa care ofera posibilitatea rularii continutului 4K, in acelasi mod in care versiunea anterioara o facea in Full HD.

Pentru ca de aceasta data, avem de-a face cu cea mai puternica placa grafica a momentului, adica Nvidia GeForce RTX 2080 Ti, iar AORUS este brand-ul de varf din portofoliul GIGABYTE si asta inseamna ca lucrurile nu se opresc aici, placa grafica fiind racita cu ajutorul unei solutii de racire cu lichid. Da… ati citit bine… un Gaming Box, “pe apa”.

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Review – AORUS RTX 2080 Ti Gaming Box

Lasa-ne un comentariu: