Review – AORUS RTX 2080 Ti Gaming Box

Scris de: , in categoria: Placi video, in 20 December, 2019.

Platforma de test

 

 
Am testat AORUS RTX 2080 Ti Gaming Box alaturi de acelasi notebook ultra-portabil pe care l-am utilizat si in cazul modelului anterior, mai precis Lenovo Yoga 920. Desigur, impactul procesorului asupra performantei in jocuri are un rol decisiv, RTX 2080 Ti fiind mult mai puternica decat GTX 1070. De asemenea, cele 4 lane-uri PCI-E limiteaza performanta maxima de care este capabila cea mai puternica placa video a momentului.

AORUS RTX 2080 Ti Gaming Box este o unitate gandita pentru utilizatorii de ultrabook care isi doresc un docking station care sa le permita o experienta de gaming similara cu cea oferita de un PC, pastrand mobilitatea in timpul zilei pe primul loc, prin urmare alegerea unui ultrabook dotat cu un procesor low-voltage (15W) este una destul de logica. Si cum Intel nu au facut progrese remarcabile in segment in ultimii ani, procesorul Core i5 8250U din Yoga 920 este la fel de relevant ca si in momentul lansarii.

Acesta este tactat la 1.6GHz, atingand 2.2GHz pe toate nucleele, respectiv 3.4GHz pe un nucleu, datorita tehnologiei Turbo Boost. Pe langa procesor, notebook-ul utilizat de noi mai este echipat cu 12GB RAM si un SSD NVMe Samsung de 256GB. Cel mai important – este vorba despre un notebook dotat cu doi conectori USB 3.1 Type-C, care suporta Thunderbolt 3.0 si Power Delivery 3.0.

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Review – AORUS RTX 2080 Ti Gaming Box

Lasa-ne un comentariu: