Review – AORUS RTX 2080 Ti Gaming Box

Scris de: , in categoria: Placi video, in 20 December, 2019.

Constructie

 
Prin comparatie cu AORUS GTX 1070 Gaming Box (212 x 96 x 162 mm, 2360g), AORUS RTX 2080 Ti Gaming Box este semnificativ mai corpolenta (300 x 140 x 173 mm, 3788g), datorita placii video utilizate, respectiv sistemului de racire. Desigur, odata conectata la periferice pe birou nu cred ca Gaming Box-ul va fi mutat prea des, drept urmare acest lucru nu are o importanta semnificativa.

Atat cele doua laterale, cat si latura superioara, sunt decupate generos pentru a permite aerului sa circule in voie prin plasa de protectie. Ambele laterale sunt dotate cu filtre de praf de tip sertar. Pe latura din spate a cutiei gasim conectorii, conectorii placii video, ventilatorul sursei, precum si butonul de reset, in timp ce latura frontala este echipata cu un singur conector USB 3.

Pe laterala dreapta este montat un ventilator suplimentar de 70mm, care introduce aer in carcasa, aerul cald fiind evacuat prin tavan de catre cele doua ventilatoare de 120mm montate pe radiatorul de 240mm dispus pe tavan. Placa video este montata intr-un slot PCI-E si este alimentata cu ajutorul a doi conectori cu 8 pini, insa, fiind vorba despre un sistem de racire AIO custom, nu vom avea posibilitatea de a schimba placa video pe viitor.

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Review – AORUS RTX 2080 Ti Gaming Box

Lasa-ne un comentariu: