Review – AORUS RTX 2080 Ti Gaming Box

Scris de: , in categoria: Placi video, in 20 December, 2019.

Concluzii

 
Au trecut mai bine de 2 ani de cand va povesteam despre AORUS GTX 1070 Gaming Box, un dispozitiv care a reusit sa ne incante prin flexibilitatea pe care o oferea. Da, este vorba despre o nisa a unei nise, insa eu personal am apreciat intotdeuna posibilitatea fiecaruia de a alege tipul de produs utilizat dupa bunul plac, fie ca discutam despre desktop, notebook, ultraportabil sau o combinatie intre acestea. Si ceea ce spuneam atunci, este valabil si acum, in cazul lui AORUS RTX 2080 Ti Gaming Box , doar ca acum lucrurile au fost duse la extrem.

Pentru cei care isi doresc sa utilizeze un ultra-portabil in activitatile zilnice, cu toate avantajele pe care acesta le implica (greutate redusa, autonomie, eleganta, etc), AORUS GTX 1070 Gaming Box ofera posibilitatea configurarii unui colt de gaming in cadrul caruia utilizatorul sa se poata desfasura la fel ca si cand ar lucra pe un desktop.

Scenariul este destul de simplu – la birou sau in cadrul intalnirilor de afaceri te bazezi pe ultra-portabilul elegant, usor de transportat si utilizat, iar seara, cand ajungi acasa, pur si simplu conectezi un cablu la notebook si ai acces instantaneu la alimentator, monitor, tastatura, mouse, unitate de stocare externa sau conexiune LAN (daca utilizezi un adaptor USB->LAN), cu performante suficiente pentru a obtine o experienta de gaming Full HD de calitate.

Spun “duse la extrem” pentru ca de aceasta data avem de-a face cu cea mai puternica placa grafica disponibila pe piata, RTX 2080 Ti, racita cu lichid, care ne permite de aceasta data sa avem performante suficiente pentru gaming 4K. Nu in ultimul rand, echiparea lui AORUS RTX 2080 Ti Gaming Box cu o conexiune Gigabit LAN ne ofera fie posibilitatea conectarii la retea, pentru o viteza mai mare de transfer, fie la un NAS, ceea ce deschide noi posibilitati la capitolul stocare pentru un utilizator de ultrabook.

Nu in ultimul rand, putem utiliza AORUS RTX 2080 Ti Gaming Box pentru lucru – imaginati-va un Lenovo ThinkPad X1 conectat la Gaming Box, respectiv la 3 monitoare, care randeaza imaginile din Premiere sau 3DStudio Max folosindu-se de puterea pe care o ofera RTX 2080 Ti – asta da set-up de business in timpul zilei, respectiv lucru intensiv la birou!

Evident, AORUS RTX 2080 Ti Gaming Box nu este pentru oricine – discutam despre un device extern cu un pret de ~1499 USD, gandit pentru a fi conectat la un notebook pe masura, respectiv un set complet de periferice, inclusiv monitor. Insa pentru cei care si-l permit, AORUS RTX 2080 Ti Gaming Box poate fi exact puntea intre ultraportabil si desktop, care ne permite sa ne bucuram de avantajele ambelor lumi, cu ajutorul unui singur device.

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Review – AORUS RTX 2080 Ti Gaming Box

Lasa-ne un comentariu: