Review – AORUS GTX 1070 Gaming Box

Scris de: , in categoria: Featured Articles, Placi video, in 5 September, 2017.

Rezultate

 
Performanta lui AORUS GTX 1070 Gaming Box este direct dependenta de tipul de notebook utilizat pentru test, respectiv de tipul de procesor cu care acesta este dotat. Prin urmare, in functie de notebook-ul la care aceasta unitate va fi conectata, rezultatele pot diferi semnificativ. Asa cum am explicat insa, nu vad rostul utilizarii unui astfel de dispozitiv impreuna cu un notebook full-power care poate utiliza deja un GTX 1070 sau GTX 1080, prin urmare ne intereseaza rezultatele obtinute impreuna cu un ultra-portabil.

Datorita procesorului utilizat pentru teste, cat si magistralei PCI-E 3.0 4X pe care conexiunea Thunderbolt 3.0 o ofera, AORUS GTX 1070 Gaming Box obtine rezultate similare cu un GTX 1060 montat pe un notebook de gaming. Evident, nu putem discuta despre performanta unui GTX 1070 de desktop, insa, in functie de jocuri si setari putem avea o experienta de gaming Full HD optima chiar si in cazul unui ultra-portabil, ceea ce nu ar fi posibil fara un astfel de dispozitiv. De asemenea, in functie de configuratie, performanta poate fi usor mai ridicata in cazul in care utilizam un monitor extern in loc de display-ul notebook-ului.

 

Comentarii

3 comentarii la: Review – AORUS GTX 1070 Gaming Box

  1. kvarq a scris pe:

    Cred ca devin putin zgomotos ventilatorul placii video in full load, corect?

  2. Monstru Post author a scris pe:

    Nu chiar… placa video atinge 76 oC si ~39.4 dB in timpul functionarii.

  3. Liviu a scris pe:

    Sunt curios daca ar fi avut 1060 in cutie , daca mai era atat de penalizata performanta. Aprox cat ar fi placa maxima ce incape acolo ? sau este construit special pentru ITX-ul celor de la Gigabyte exclusiv? (parca nu am regasit detaliul asta in articol).

Lasa-ne un comentariu: