Review – ASUS Radeon RX 6900XT 16GB vs ASUS GeForce RTX 3090 TUF Gaming – Overclocking battle of the giants

Scris de: , in categoria: Featured Articles, Placi video, in 25 December, 2020.

Concluzii

 
Ho, ho, ho, dragii Monstrului, uite asa am incheiat si surpriza pe care v-am pregatit-o pentru Craciun. Si asa cum am mai spus de nenumarate randuri, in cazul ultimelor generatii de placi video, sporul de performanta obtinut in utilizare zilnica prin overclocking este minor. Desigur, un RX 6900XT overclockat poate intrece un RTX 3090 stock, insa in cazul in care overclockam si RTX 3090, aceasta va pastra diferenta fata de varful de gama AMD. Iar per total, discutam despre un spor de performanta de cateva procente, care nu merita neaparat disconfortul acustic.

Cu toate acestea, este bine ca am testat in practica potentialul de overclocking si stim exact la ce sa ne asteptam de la un RX 6900XT sau un RTX 3090. Desigur, frecventele maxime vor diferi de la implementare la implementare, insa per total nu ne putem astepta la diferente colosale, probabil maxim 5-6% performanta intre cele mai slabe exemplare si cele mai performante. Iar ASUS Radeon RX 6900XT 16GB si ASUS GeForce RTX 3090 TUF Gaming, asa cum am vazut in articolul de fata, se descurca destul de bine.

Acum gata, dragilor. Va las sa reveniti la masa de Craciun, ceea ce voi face si eu in curand. Va doresc un Craciun Fericit alaturi de cei dragi, sarbatori frumoase in familie si un an nou cat mai linistit, fericit si imbelsugat. Iar pentru cei care au nevoie de material de lecturat in ultima saptamana din an, stati linistiti, mai avem cateva articole pregatite!

 

Comentarii

2 comentarii la: Review – ASUS Radeon RX 6900XT 16GB vs ASUS GeForce RTX 3090 TUF Gaming – Overclocking battle of the giants

  1. darco_2 a scris pe:

    Craciun fericit!

    Frumoasa surpriza, delicios articol!

  2. Nicu a scris pe:

    La multi ani,tare uratura!

Lasa-ne un comentariu: