Review – GIGABYTE Radeon RX 7900 GRE Gaming OC 16G

Scris de: , in categoria: Placi video, in 13 March, 2024.

GIGABYTE Radeon RX 7900 GRE Gaming OC 16G

 
Mare bucurie imi umple inima in momentul in care scriu acest articol, pentru ca stiu ca dupa doua lansari (24 Ianuarie si 26 Februarie) si 6 review-uri, incluzand review-ul de fata, voi fi terminat in sfarsit cu AMD Radeon RX 7600XT si AMD Radeon RX 7900 GRE. Nu, nu am nimic cu ele, nu ma intelegeti gresit, sunt placi video care au rostul lor, in special 7900 GRE, AMD completand destul de frumos seria Radeon RX 7000.

Insa dupa ce am testat 6 placi din seria “SUPER” in luna Ianuarie, va spun sincer ca nu m-as fi asteptat sa testez si 6 placi AMD in urmatoarele doua luni. In fond, Nvidia au lansat 3 modele noi, pe cand in cazul celor de la AMD a fost vorba doar despre doua modele. Ei bine, prietenii de la GIGABYTE, Sapphire si ASRock au fost de alta parere si s-au gandit ca ar fi pacat sa nu petrec la fel de mult timp in compania placilor AMD, asa cum am facut in cazul modelelor Nvidia.

Drept urmare, in primele trei luni din 2024 am publicat nu mai putin de 12 articole dedicate placilor video, in conditiile in care anul trecut am publicat in total doar 16 articole in aceasta categorie. Ceea ce inseamna, dragii mei, ca in momentul in care lansarea unor noi serii se intrevede deja la orizont, ca 2024 va fi unul dintre anii aceia… in care vom tot vorbi despre placi video.

Iar asta nu este neaparat un lucru rau, pentru ca, nu-i asa, placile video si procesoarele se numara printre subiectele noastre preferate de discutie. Acestea fiind zise, haideti sa vedem cum se prezinta GIGABYTE Radeon RX 7900 GRE Gaming OC 16G si ce are ea de oferit fata de celelalte implementari testate de noi pana acum.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: