Review – Corsair A500

Scris de: , in categoria: Racire, in 23 March, 2020.

Corsair A500

 
Vine vara! Soarele scalda strazile in lumina lui blanda, iar pasarelele ciripesc zglobii printre ramuri. Sau, ma rog, s-a intors iarna, au venit iar norii si isi cern mantia alba deasupra noastra. Adaptati si voi in functie de zi, ca in zilele noastre nici de la o zi la alta nu mai ai de unde sa stii cum va fi vremea. Cald sau frig, soare sau ninsoare, cert este ca majoritatea intreprindem acum activitati la domiciliu, respectand recomandarile autoritatilor si sperand la zile mai bune, in care marea epidemie va fi doar o amintire urata.

Iar pentru noi, asta inseamna doar ca iesim mai rar pentru aprovizionare, pentru ca in rest… facem acelasi lucru pe care il facem de peste o decada. Testam componente si va povestim cum se comporta. Astazi, de exemplu, a venit randul celor de la Corsair sa intre in atentia noastra, cu un tip de produs pe care nu l-am mai vazut in portofoliul lor de… ei bine, chiar de o decada, din 2010 – ma refer, desigur, la categoria cooler-elor pe aer. In 2010 Corsair lansau mai multe modele, printre care si Corsair A70, testat de colegul nostru Poparamiro un an mai tarziu.

De atunci si pana acum Corsair au abandonat aceasta categorie in favoarea sistemelor de racire de tip all-in-one, ba chiar si a componentelor pentru circuite custom de racire cu lichid, insa 2020 a adus o schimbare de atitudine legata de clasicele cooler-e pe aer, Corsair anuntand modelul A500 in cadrul CES 2020.

Corsair A500 ataca segmentul high-end, fiind comercializat pentru un pret recomandat de 99.99 USD, adica ~490 RON in magazinele din tara noastra, in pachet fiind incluse doua ventilatoare excelente, mai precis Corsair ML120 PWM.

 

Comentarii

3 comentarii la: Review – Corsair A500

  1. Crysti a scris pe:

    Se merita daca avea pretul mult mai redus decat Noctua NH-D15, asa fiind la acelasi pret….

  2. Monstru Post author a scris pe:

    Eu as vrea sa vad o versiune cu talpa solida

  3. Liviu a scris pe:

    HDT la 100 de parai? Hahaha serios?

Lasa-ne un comentariu: