Corsair H70 si A70 Review

Scris de: , in categoria: Racire, in 15 July, 2011.

Corsair A70

A70 este cel mai performant aircooler din oferta Corsair si are o arhitectura bazata pe tehnologia HDT. Pachetul contine tot ce trebuie: pasta termica, doua ventilatoare cu adaptoare de turatie redusa, sistem de prindere pentru toate platformele actuale si in plus este foarte bine protejat la socuri, un lucru defel de neglijat pentru conditiile in care unii curieri sau transportatori inteleg sa (nu) protejeze coletele.

Heatsink-ul are 4 heatpipe-uri de 8mm, 45 de lamele distantate la 2mm si o baza HDT de buna calitate, dupa cum vom vedea la capitolul dedicat. Nu avem soldering, dar calitatea este buna pentru clasa din care face parte. Dimensiunile lui sunt destul de mari si arhitectura bine optimizate pentru low/medium rpm, promitand performate bune in aceste conditii, bineinteles folosind un TDP mic/mediu.

Comentarii

2 comentarii la: Corsair H70 si A70 Review

 1. Bogzilla a scris pe:

  Pagina 6, poza nr.2 EPICA urma de pasta!

  Foarte bun articolul, asa cum ne-ati obisnuit dintotdeauna.

  HDT… De ce HDT?!

 2. sandu mihail a scris pe:

  Domnilor , vedeti ca mai exista si ITCool care face water coolere la jumatate de pret dar mai silentioase si mai eficiente decat Corsair …
  Ca si Intel , Corsair , probabil datorita numelui ciudat si fan boilor are parte de o reclama nemeritata …trebuie sa fii cretin sa arunci bani pe produse corsair ..

Lasa-ne un comentariu: