Corsair Hydro X – Part I – Performanta

Scris de: , in categoria: Featured Articles, Racire, in 4 September, 2019.

Corsair Hydro X

 
Sfarsitul anului 2017 a adus o mutare supriza pe piata de watercooling, CEO-ul si CTO-ul EKWB de la acea vreme parasind compania, pentru a face parte din noua divizie de racire din cadrul Corsair. Stiam de ceva timp de intrarea pe piata sistemelor de racire cu lichid DIY, asadar angajarea celor doi a reprezentat un pas major, mai ales tinand cont de experienta lor in domeniu.

Desi am putut vedea ceva produse inca din vara lui 2017 in cadrul Computex-ului, intreaga linie de produse Hydro X a fost lansata oficial anul acesta la Computex. Doua waterblock-uri pentru CPU, waterblock-uri dedicate celor mai populare GPU-uri si un rezervor cu pompa D5 integrata sunt conceptii proprii Corsair, la care acestia au lucrat mai bine de 1 an. Pentru celalalte componente, Corsair a colaborat cu nume grele din acest domeniu: Hardware Labs pentru radiatoare, Bitspower pentru fitting-uri si accesorii de conectica si Mayhems pentru gama de lichide.

Poate gama de produse nu este la fel de extinsa in momentul de fata ca in cazul celorlati producatori prezenti deja pe piata, insa Corsair puncteaza la capitolul eco-sistem. Iluminarea RGB, turatia ventilatoarele, monitorizarea temperaturilor se poate face cu usurinta, centralizat, prin intermediul interfetei Commander PRO si a software-ului iCUE. Vom analiza astazi toate componentele sistemului Hydro X, le vom testa si vom vedea ce au de oferit cei de la Corsair in domeniul racirii cu lichid DIY.

 

 

Comentarii

3 comentarii la: Corsair Hydro X – Part I – Performanta

 1. rage fuury a scris pe:

  Mersi pentru articol Tudor!

  Fain kit-ul de la Corsair dar temperaturile la care urca un 9900K mi se par de domeniul Stephen King ((((-

 2. Monstru a scris pe:

  Nu are solder intre IHS si pastila, procesul de fabricatie este acelasi de acum 5 ani, dar numarul tranzistorilor este mai mare… cam trist, stiu

 3. Andrei Tudor a scris pe:

  Fain articol!
  Hai cu partea a doua! Chiar nu stiam de existenta, Corsair Hydro X.

Lasa-ne un comentariu: