Corsair Hydro X – Part I – Performanta

Scris de: , in categoria: Featured Articles, Racire, in 4 September, 2019.

Asamblare si iluminare

 
Asa cum era de asteptat, totul a decurs fara probleme, potrivirea mecanica dar si electrica fiind perfecta in cazul tuturor componentelor. Pentru a controla iluminarea si turatia ventilatoarelor am optat pentru folosirea controller-ului Commander PRO impreuna cu Lightning hub-ul inclus in pachetul ventilatoarelor. Avantajul folosirii lui Commander PRO este suportul pentru senzori de temperatura, lucru extrem de util pentru ca-l putem conecta pe cel venit impreuna cu rezervorul pentru a vedea temperatura apei. Folosind iCUE putem seta cele 3 ventilatoare astfel incat sa-si ajusteze temperatura in functie de temperatura apei, sistemul functionand in mod pasiv pana cand apa atinge 34 grade.

 

 

Am asamblat circuitul destul de rapid, radiatorul folosit fiind XR5 de 360mm echipat cu 3 ventilatoare ML PRO RGB, waterblock-ul pentru GPU fiind deconectat atunci cand am rulat testele de procesor. Mai jos puteti vedea cateva poze cu iluminarea, poze mai… artistice… vom avea atunci cand va vom prezenta un build complet folosind exclusiv componente Hydro X. Astazi ne vom axa pe prezentare si performanta, asa cum ati putut vedea si din titlul articolului.

 

 

Comentarii

3 comentarii la: Corsair Hydro X – Part I – Performanta

  1. rage fuury a scris pe:

    Mersi pentru articol Tudor!

    Fain kit-ul de la Corsair dar temperaturile la care urca un 9900K mi se par de domeniul Stephen King ((((-

  2. Monstru a scris pe:

    Nu are solder intre IHS si pastila, procesul de fabricatie este acelasi de acum 5 ani, dar numarul tranzistorilor este mai mare… cam trist, stiu

  3. Andrei Tudor a scris pe:

    Fain articol!
    Hai cu partea a doua! Chiar nu stiam de existenta, Corsair Hydro X.

Lasa-ne un comentariu: