Corsair Hydro X – Part I – Performanta

Scris de: , in categoria: Featured Articles, Racire, in 4 September, 2019.

Radiatoare: XR5

 
Desi nu sunt design propriu, in oferta Corsair mai gasim doua serii de radiatoare produse in colaborare cu Hardware Labs, mai precis Corsair Hydro X Series XR5 si XR7. Seria XR5 contine 6 modele (120, 140, 240, 280, 360 si 420 mm), acestea avand o grosime de 30mm si o densitate a lamelelor de cupru de 16 FPI, in timp ce seria XR7 contine 3 modele (280, 360 si 480mm), acestea avand o grosime de 55mm si o densitate a lamelelor de 13 FPI.

Noi am avut la test doi reprezentanti ai seriei XR5, mai exact variantele de 240mm si 360mm. In pachetul viu colorat gasim radiatorul precum si suruburile aferente. Avem tot ce ne trebuie pentru montajul direct pe carcasa, al ventilatoarelor pe radiator, cat si pentru montajul ventilatoarelor pe radiator prin tabla carcasei, in pachet fiind incluse doua tipuri de suruburi .

 

 

Ventilatoare: ML120 PRO RGB

 

Ventilatoarele pe care le-am primit alaturi de kit-ul Corsair Hydro X sunt Corsair ML120 PRO RGB, deja cunoscute de entuziastii silent computing. Acestea vin in pachet de 3 bucati, impreuna cu un controller Lightning Node PRO si toate cablurile aferente. Pentru a obtine un nivel optim de silentiozitate, ML120 PRO RGB foloseste un lagar bazat pe levitatie magnetica si permite controlul turatiei prin PWM intre 400 si 1600rpm. Din punctul meu de vedere, Corsair ML120 PRO RGB sunt unele dintre cele mai aspectuoase si silentioase ventilatoare de pe piata.

 

 

Comentarii

3 comentarii la: Corsair Hydro X – Part I – Performanta

 1. rage fuury a scris pe:

  Mersi pentru articol Tudor!

  Fain kit-ul de la Corsair dar temperaturile la care urca un 9900K mi se par de domeniul Stephen King ((((-

 2. Monstru a scris pe:

  Nu are solder intre IHS si pastila, procesul de fabricatie este acelasi de acum 5 ani, dar numarul tranzistorilor este mai mare… cam trist, stiu

 3. Andrei Tudor a scris pe:

  Fain articol!
  Hai cu partea a doua! Chiar nu stiam de existenta, Corsair Hydro X.

Lasa-ne un comentariu: