Review – FSP Hydro X 450W

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 12 August, 2016.

FSP Hydro X 450W

 

Dupa ce au lansat acum cateva luni seria Hydro G, destinata completarii segmentului cuprins intre mainstream si high-end, cei de la FSP au lansat un alt membru al aceleiasi familii, denumit Hydro X. Varianta testata anterior ne-a impresionat atat prin calitatea constructiei cat si prin comportament, insa pretul ei nu era atat de competitiv fata de alte modele prezente pe piata. Hydro X pastreaza multe din calitatile fratelui sau mai mare insa vine cu un pret mai accesibil, arhitectura non-modulara precum si cu o gama de puteri limitata la 3 modele: 450W, 550W si 650W.

Lipsa cablurilor modulare nu o sa fie o problema foarte mare avand in vedere ca avem de-a face cu surse de putere mai mica, deoarece in general acestea nu au atat de multe cabluri. Imbucurator este faptul ca FSP a pastrat eficienta 80PLUS Gold, arhitectura single-rail cat si utilizarea in intregime a condensatorilor electrolitici japonezi. Calitatea condensatorilor si garantia de 5 ani oferita de producator ar trebui sa fie 2 avantaje solide pentru Hydro X, dar mai intai sa vedem comportamentul in testele noastre.

 

1

 

Comentarii

2 comentarii la: Review – FSP Hydro X 450W

  1. David Iosif Fabian a scris pe:

    Matose, s-ar putea introduce in aceste teste si un test de zgomot?

  2. pop adrian a scris pe:

    Este o placere sa citesc orice rewiew de la voi dar mai ales review-urile despre surse si carcase. Matose am si eu o sursa FSP Hydro X 450W cumparata din alta tara si garantie la ea nu mai am .Problema la acesta sursa a fost ventilatorul de la inceput care nu a fost silentios nicoadata! Acum dupa 9 luni de functionare ventilatorul este foarte galagios ! intreabarea mea este : Se poate schimba ventilatorul sa pun altul mai silentios avand in vedere ca garantie la sursa oricum nu mai am ? multumesc anticipat !

Lasa-ne un comentariu: