Review – FSP Hydro X 450W

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 12 August, 2016.

Rezultate

 

hydroX_rezultate

 

Rezultatele obtinute sunt dintre cele mai bune, in special atunci cand vorbim de rezerva de putere mai mult decat generoasa. Practic am putut supraincarca sursa pana la 572W adica peste 27%, destul de impresionant, nu-i asa? In aceste conditii, caderea cea mai mare de tensiune am avut-o la bornele placii video unde am masurat 11.85v, adica o variatie de 1.08%.

La bornele procesorului am avut aproximativ aceeasi cadere de tensiune in timp ce pe linia de +5v nu avem practic nici-o cadere datorita convertoarelor DC-DC. Folosirea unei topologii moderne precum si utilizarea de componente de calitate isi spun cuvantul in cazul performantei acestei surse, dar haideti sa trecem mai departe si sa vedem cum se pozitioneaza ea pe piata.

 

Comentarii

2 comentarii la: Review – FSP Hydro X 450W

  1. David Iosif Fabian a scris pe:

    Matose, s-ar putea introduce in aceste teste si un test de zgomot?

  2. pop adrian a scris pe:

    Este o placere sa citesc orice rewiew de la voi dar mai ales review-urile despre surse si carcase. Matose am si eu o sursa FSP Hydro X 450W cumparata din alta tara si garantie la ea nu mai am .Problema la acesta sursa a fost ventilatorul de la inceput care nu a fost silentios nicoadata! Acum dupa 9 luni de functionare ventilatorul este foarte galagios ! intreabarea mea este : Se poate schimba ventilatorul sa pun altul mai silentios avand in vedere ca garantie la sursa oricum nu mai am ? multumesc anticipat !

Lasa-ne un comentariu: