Review – FSP Hydro X 450W

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 12 August, 2016.

Analiza exterioara

 

Hydro X 450W este livrata intr-o cutie de carton sobra, similara pentru majoritatea modelelor cu certificare 80PLUS Gold de la FSP. Dupa cum era de asteptat avem un pachet redus la minim, in cutie fiind livrate manual de utilizare, suruburile de prindere si cablul de alimentare.

 

3

2

4

7

 

Design-ul sursei este unul clasic, atat grila ventilatorului cat si cea din spate fiind stantate pentru a beneficia de un airflow optim dar si de o reducere a costului (nu mai este necesara o grila separata pentru ventilator).

Modelul testat de noi nu este modular asadar avem numai cabluri deja fixate pe PCB-ul sursei: un conector ATX cu 24 de pini (600mm), un cablu cu 4+4 pini pentru alimentarea procesorului (700mm), un cablu PCI-Express cu doi conectori 6+2 pini (500mm), 6 x conectori SATA, 2 x conectori MOLEX cu 4 pini si un conector FDD.

Pentru un wire-management mai bun cei de la FSP au dotat modelul Hydro X cu cabluri plate gen panglica, exceptand conectorul de 24 de pini ce este imbracat intr-o tresa textila. Lungimea cablurilor este mai mult decat suficienta pentru o sursa de 450W, in mod normal as fi comentat la faptul ca avem la dispozitie doar un cablu PCI-Express cu 2 mufe dar la o putere asa de mica a sursei nu prea are relevanta acest lucru.

 

5

6

11

 

Pe una din lateralele sursei putem gasi eticheta cu specificatiile electrice. Linia de +12v are o configuratie single-rail, putand furniza toata puterea sursei, mai exact 37.5A (450W). Rail-urile de +3.3 si +5v sunt derivate DC-to-DC din +12v fiind cotate la 20A fiecare, impreuna putand livra un maxim de 120W, fiind mai mult decat suficiente tinand cont de faptul ca in sistemele moderne principalii consumatori se alimenteaza de la +12v.

 

8

 

Comentarii

2 comentarii la: Review – FSP Hydro X 450W

  1. David Iosif Fabian a scris pe:

    Matose, s-ar putea introduce in aceste teste si un test de zgomot?

  2. pop adrian a scris pe:

    Este o placere sa citesc orice rewiew de la voi dar mai ales review-urile despre surse si carcase. Matose am si eu o sursa FSP Hydro X 450W cumparata din alta tara si garantie la ea nu mai am .Problema la acesta sursa a fost ventilatorul de la inceput care nu a fost silentios nicoadata! Acum dupa 9 luni de functionare ventilatorul este foarte galagios ! intreabarea mea este : Se poate schimba ventilatorul sa pun altul mai silentios avand in vedere ca garantie la sursa oricum nu mai am ? multumesc anticipat !

Lasa-ne un comentariu: