Review – FSP Hydro X 450W

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 12 August, 2016.

Concluzii

 

FSP Hydro X 450W nu se gaseste in magazinele noastre in schimb in alte tari o putem gasi la 70$, fiind cea mai ieftina sursa 80PLUS Gold in categoria 400-600W de la un producator cunoscut. Pretul este bun pentru ceea ce ne ofera aceasta sursa, singura problema este ca pentru 10$ in plus ne putem lua Corsair CS550M sau Seasonic G550… ambele avand atat o putere mai mare, electronica solida cat si cabluri modulare.

Ca si in cazul lui Hydro G, sursa testata astazi (Hydro X) ne arata o platforma foarte bine implementata de FSP, in dotarea careia intra componente de calitate, 5 ani garantie, rezerva de putere mare si tensiuni stabile. Problema intalnita la ambele modele este pretul, prea ridicat comparativ cu alte modele concurente – personal pentru 10$ in plus as alege oricand modelele oferite de Corsair sau Seasonic, cel din urma avand chiar 5 ani garantie.

Ma bucur sa vad ca FSP au crescut in ceea ce priveste calitatea platformelor folosite, Aurum Pro / PT si seria Hydro reprezentand dovezi clare ale acestui lucru (am observat asta si la modelele de varf BeQuiet! testate de curand). Pretul este un lucru ce poate fi remediat destul de usor de catre compania taiwaneza, o comunicare mai buna in canal precum si o prezenta mai mare pe piata putand simplifica destul de mult lucrurile pentru ei. Produsele sunt solide, mai ramane ca departamentul de vanzari sa-si faca treaba si sa plaseze produsele pe piata la pretul potrivit.

 

11

 

Comentarii

2 comentarii la: Review – FSP Hydro X 450W

  1. David Iosif Fabian a scris pe:

    Matose, s-ar putea introduce in aceste teste si un test de zgomot?

  2. pop adrian a scris pe:

    Este o placere sa citesc orice rewiew de la voi dar mai ales review-urile despre surse si carcase. Matose am si eu o sursa FSP Hydro X 450W cumparata din alta tara si garantie la ea nu mai am .Problema la acesta sursa a fost ventilatorul de la inceput care nu a fost silentios nicoadata! Acum dupa 9 luni de functionare ventilatorul este foarte galagios ! intreabarea mea este : Se poate schimba ventilatorul sa pun altul mai silentios avand in vedere ca garantie la sursa oricum nu mai am ? multumesc anticipat !

Lasa-ne un comentariu: