Corsair Hydro X – Part I – Performanta

Scris de: , in categoria: Featured Articles, Racire, in 4 September, 2019.

Rezervor: XD5 RGB

 
Exact ca si waterblock-urile de procesor, rezervorul montat pe combo-ul pompa / rezervor Corsair Hydro X Series XD5 RGB este construit tot din nylon injectat, acesta lucrand in tandem cu o pompa Xylem D5 PWM. Rezervorul are o forma dreptunghiulara cu o capacitate de 330ml, in timp ce pompa are un debit de 800L/h, combo-ul fiind dotat cu 10 led-uri RGB. Ambalajul traditional Corsair ascunde poate cel mai bogat bundle pe care l-am vazut in cazul unui rezervor de watercooling DIY.

Asadar, in pachet gasim un sistem de prindere multi-functional, care poate fi pozitionat vertical sau orizontal, precum si un senzor de temperatura G1/4 si un adaptor pentru pornirea sursei “in gol”, util in momentul in care verificam circuitul de scurgeri. Ansamblul pompa + rezervor se poate monta direct pe sasiul carcasei dar si vertical / orizontal pe un ventilator (sau pe montantul acestuia) de 120mm sau 140mm, gratie suportilor inclusi in pachet. Putem intra in rezervor atat pe jos cat si pe sus, porturile ramase libere se pot acoperi cu dopuri, putem monta un senzor de temperatura sau un robinet pentru golirea sistemului.

 

 

Comentarii

3 comentarii la: Corsair Hydro X – Part I – Performanta

 1. rage fuury a scris pe:

  Mersi pentru articol Tudor!

  Fain kit-ul de la Corsair dar temperaturile la care urca un 9900K mi se par de domeniul Stephen King ((((-

 2. Monstru a scris pe:

  Nu are solder intre IHS si pastila, procesul de fabricatie este acelasi de acum 5 ani, dar numarul tranzistorilor este mai mare… cam trist, stiu

 3. Andrei Tudor a scris pe:

  Fain articol!
  Hai cu partea a doua! Chiar nu stiam de existenta, Corsair Hydro X.

Lasa-ne un comentariu: