CES 2020 – 1More

Scris de: , in categoria: Stiri, in 12 January, 2020.

1More

 

Unul dintre lucrurile care nu au fost pe placul meu la CES 2020 si probabil unul dintre motivele pentru care nu voi mai participa la aceasta expozitie este faptul ca majoritatea producatorilor au apartamente in cele mai mari hoteluri pozitionate pe Las Vegas Strip. Ceea ce nu ar fi o problema, daca nu ar trebui sa treci prin aproximativ jumatate de ora de cazino pentru a gasi lifturile care te pot duce la respectivele apartamente. Motiv pentru care am apreciat din plin invitatia celor de la Pepcom de a participa la evenimentul lor, unde un numar insemnat de brand-uri s-au prezentat cu cele mai noi produse.

Este si cazul prietenilor de la 1More, care au anuntat la CES modelul True Wireless ANC In-Ear Headphones, adica un upgrade major al modelului despre care v-am povestit cu ceva timp in urma. 1More True Wireless ANC In-Ear Headphones sunt echipate cu dual-drivers, hybrid noise cancellation si wireless charghing si vor fi comercializate pentru 199 USD. Totusi, nu despre True Wireless ANC vreau sa va povestesc acum, despre ele veti avea ocazia sa cititi un review complet cat de curand.

Atentia mea a fost atrasa de alt model, care nu este listat inca pe site-ul producatorului. Este vorba tot despre un set de casti wireless, dedicate sportivilor. Astfel, acestea pastreaza o parte din tehnologiile prezente pe flagship-ul wireless 1More, insa aduc in plus rezistenta la intemperii (IPX6 daca nu ma insel), fiind potrivite pentru fitness, alergare, s.a.m.d. Personal, astept cu nerabdare lansarea acestui model pe piata!

 

Comentarii

Niciun comentariu la: CES 2020 – 1More

Lasa-ne un comentariu: