Computex 2011 – SilverStone

Scris de: , in categoria: Stiri, in 13 June, 2011.

Pe langa giganticul NT09 pe care vi l-a prezentat deja Ramiro, standul SilverStone a mai avut ceva surprize pentru noi anul asta.  In primul rand avem de-a face cu o carcasa mATX Temjin TJ08-E care impresioneaza prin constructia solida precum si prin mutarea tray-ului placii de baza pe cealalta parte pentru a optiza fluxul de aer al placilor video.

Mai departe am putut vedea “mamutul” Temjin TJ12 aflat inca in stadiul de proiect care este destinat exclusiv serverelor si statiilor de lucru. Pentru amatorii de surse silentioase am putut vedea cea mai recenta aditie pentru linia NightJar a producatorului: ST50NF. Aceasta are o constructie single-rail si poate furniza 500W continuu cu o eficienta ce atinge standardul 80PLUS Gold pentru 100% incarcare, 80PLUS Silver pentru 50% incarcare sau 80PLUS Bronze pentru 20% incarcare.

Special am lasat la final un produs creat special pentru sufletul unui overclocker. Aceasta este o sursa din seria Zeus, ZM1350, ce este bazata pe o platforma high-grade de provenienta Seventeam. Sursa poate furniza un maxim de 1350W si are o arhitectura ce poate comuta intre o functionare single-rail sau six-rail. Puterea de pe eticheta este limitata la 1350W din motive de compatibilitate cu standardul 80PLUS Silver, dar e bine de stiut ca aceasta sursa poate sustine fara probleme 1500W+.

Prin intermediul unor trimmere putem regla fiecare din cele 3 tensiuni principale (12v, 5v si 3.3v) iar ventilatorul poate fi setat la turatie maxima permanenta pentru sesiunile de overclocking unde avem nevoie de o alimentare de calitate.

.

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: