Computex 2018 – Corsair iCUE

Scris de: , in categoria: Stiri, in 14 June, 2018.

Corsair iCUE

 

Corsair este o companie care asculta parerile utilizatorilor si isi doreste ca intreaga experienta sa fie cat mai facila. Din aceasta nevoie s-a nascut Corsair iCUE, o solutie software care permite utilizatorului sa controleze atat perifericele cat si componentele prin intermediul unei singure interfete, mult mai rapide si mai facile ca pana acum. Practic, cei de la Corsair au reunit software-ul CUE cu Link, lucru ce ma bucura nespus, mai ales ca au si simplificat modul de utilizare.

Initial, controlul iluminarii benzilor digitale LED RGB sau a ventilatoarelor RGB, precum si posibilitatea de control a turatiei ventilatoarelor PWM si monitorizarea temperaturilor din carcasa se facea prin intermediul software-ului Link. Pe cealalta parte, perifericele de gaming (mouse, tastaturi, casti) puteau fi controlate prin CUE, ceea ce crea necesitatea instalarii si configurarii a 2 aplicatii. De acum totul este mai simplu si mai ergonomic prin intermediul noii interfete iCUE. Noi am vazut-o si ne-am putut juca cu ea inca din martie, iar daca aveti un periferic Corsair compatibil o puteti descarca si voi de aici.

Per total, avem de-a face cu o solutie software versatila, care ne permite controlul asupra tuturor parametrilor componentelor Corsair instalate in sistem sau in afara acestuia, marea majoritate a operatiunilor putand fi realizate cu ajutorul unui simplu slide. Mai mult decat atat, avem la dispozitie o solutie complexa de monitorizare a celor mai importanti parametrii ai sistemului.

Daca utilizati periferice, memorii, ventilatoare, benzi LED, tastaturi sau headset-uri Corsair, incercati neaparat Corsair iCUE – s-ar putea sa devina programul vostru preferat!

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Computex 2018 – Corsair iCUE

Lasa-ne un comentariu: