Seria ROG se extinde – doua modele de surse de la Asus

Scris de: , in categoria: Stiri, in 27 April, 2009.

Asus extinde gama ROG (Republic of Gamers), lansand o serie de surse de alimentare destinate entuziastilor.
Acestea sunt disponibile in doua variante, de 850W si respectiv 1000W si se adreseaza in special sistemelor high end si overclockerilor. Cele doua modele de surse sunt certificate 80 PLUS cu o eficienta de pana la 87%, beneficiind de un PFC activ de pana la 99%. Sursele sunt echipate cu cate un ventilator de 13,5 cm, pe rulment, turatia acestuia fiind controlata cu ajutorul unui senzor de temperatura, asigurand astfel o functionare cat mai silentioasa.

Cele doua modele dispun de 5 rail-uri de 12V a cate 20 A(puterea totala insumata pe railurile de 12V este de 840W la modelul de 1000W si 744W la modelul de 850W), in timp ce rail-urile de 5V(28A la modelul de 850W) si 3.3V au cate 30A, si sunt certificate Intel ATX12V versiunea 2.31.

Conectivitatea reprezinta si ea un aspect important pe care utilizatorii il au in vedere in momentul achizitonarii unei surse, iar cele doua surse Asus ofera o conectica bogata:

Sursele dispun de un conector EPS ce permite utilizarea placilor de baza dual CPU (ex. SkullTrail) iar toate cablurile sunt matisate pentru optimizarea air-flow-ului in interiorul carcasei. Mai mult decat atat, cele doua modele dispun de mai multe protectii, cum ar fi OVP, SCP, OCP, NLO, OTP, UVP, OPP.

In cele din urma, MTBF-ul garantat de Asus este impresionant, nu mai putin de 500.000 de ore de functionare.

Ramane de vazut ce electronica folosesc noile modele de surse, dar si pretul pentru care vor fi disponibile in retail.

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: