Enermax Platimax 1000W Super OC Edition – Test practic

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 18 July, 2012.

 

Dupa cum spune si numele, din seria Platimax fac parte sursele certificate 80Plus Platinum produse de taiwanezii de la Enermax. Eficienta de cel putin 89% la incarcare maxima este disponibila pentru surse Platimax cu puteri variind de la 500W pana la un monstruos 1.5kW. Un lucru amuzant il reprezinta faptul ca daca ne luam dupa aceste cifre, modelul de 1000W pe care il testam azi se afla tocmai la mijloc, amuzant pentru ca o astfel de sursa este capabila sa tina in frau chiar si trei placi grafice HD7970, overclockate chiar.

Desi nu multi isi vor cumpara o sursa care sare bine de 1000 de lei si trei placi grafice high-end, testul de azi ne va arata clar de ce e in stare platforma high-end a celor de la Enermax. Am mai avut ocazia sa testam o sursa din aceasta noua generatie 80Plus Platinum cu puteri in jurul valorii de 1kW, vorbesc bineinteles despre Seasonic P-1000, asa ca ea va reprezenta termenul de comparatie astazi.

Testul nu va fi usor pentru Platimax din moment ce Seasonic-ul s-a descurcat foarte bine in testele noastre, dar daca acesta reprezinta apogeul Enermax atunci stim ca ne putem astepta la lucruri frumoase. Mai intai sa facem cunostinta cu sursa insa…

 

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Enermax Platimax 1000W Super OC Edition – Test practic

Lasa-ne un comentariu: