Enermax Platimax 1000W Super OC Edition – Test practic

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 18 July, 2012.

 

Concluzii

 

Mi s-a parut bizar prima oara cand am ajuns la o concluzie in legatura cu Enermax Platimax, dar pe masura ce ma gandesc si mai mult aceasta se cimenteaza si mai bine. Impresiile finale sunt oarecum bizare pentru ca fara dubiu avem de-a face cu o sursa excelenta, mai mult decat capabila sa tina in frau un sistem multi-GPU si construita foarte bine. In acelasi timp insa, nu poate fi trecut cu vederea faptul ca rivalii sai au performante chiar mai bune.

Stabilitatea voltajelor a fost foarte buna pentru sursa Enermax, ele nu vor reprezenta o problema in cadrul vreunui setup si nu vor limita frecventele care se pot atinge in overclocking. Iar din pricina eficientei ridicate temperaturile raman in valori mai mult decat acceptabile si stabilitatea este asigurata chiar si daca atmosfera e “incinsa”. Nu e nimic de ignorat, pentru ca e mare lucru sa stii ca te poti baza pe o sursa indiferent de conditiile de lucru atunci cand componentele sistemului se schimba zi de zi.

Privind din perspectiva performantelor si a functionalitatii, Enermax Platimax 1000W este o sursa excelenta. Numai cand punem in balanta faptul ca la ~1200RON lista concurentei se compune din nume precum Seasonic Platinum sau Antec HCP devine Enermax-ul o recomandare dificila.

 

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Enermax Platimax 1000W Super OC Edition – Test practic

Lasa-ne un comentariu: