Silverstone Kublai KL-05Q – Prezentare

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 22 July, 2015.

Silverstone Kublai KL-05Q

 
Silverstone sunt unul dintre numele grele in domeniul carcaselor si al surselor, compania fiind prezenta pe piata de multi ani de zile cu produse de exceptie, cum ar fi seria de carcase Temjin sau seria de surse Strider. Impunandu-se initial ca un brand high-end, cei de la Silverstone s-au adaptat cerintelor pietei si au introdus in portofoliul de produse si modele mainstream sau entry-level, indiferent ca discutam despre carcase sau surse.

Seria de carcase Kublai, este ceea ce Silverstone numesc “Performance Tower chassis”. Daca aruncam insa o privire asupra dotarilor si a pretului ne dam seama ca avem de-a face cu o serie de carcase dotate dar accesibile. Seria de carcase Kublai este alcatuita momentan din trei modele (KL04, KL05 si KL06) toate disponibile in doua variante, una optimizata pentru silentiozitate si una pentru aspect.

Fiecare model din seria Kublai este disponibil si in varianta cu fereastra, insa modelul Silverstone Kublai KL-05 este disponibil in doua variante si prin prisma mastii frontale. Astfel, versiunea KL-05Q este dotata cu o masca frontala antifonata cu spuma, in timp ce modelul KL-05W este dotat, pe langa laterala cu fereastra, cu un panou frontal din mesh, pentru un air-flow maxim.

Modele diferite, optiuni diferite, insa modelul Silverstone Kublai KL-05Q mai are un as pe maneca – carcasa poate acomoda fara probleme un sistem de watercooling, in timp ce pretul ei pe piata din Romania ar trebui sa fie … pam, pam, pam… aproximativ 340 RON (MSRP 70 USD). Suna interesant, nu-i asa? Haideti sa vedem cum se prezinta minunea!
 

Intro

Comentarii

3 comentarii la: Silverstone Kublai KL-05Q – Prezentare

  1. Jedimind a scris pe:

    Pentru carcase este foarte util un video review, poate chiar si cu un sistem montat in ele, cum se incadreaza un radioator de 240, etc…

  2. Ovidiu a scris pe:

    OK carcasa, dar cand ma gandesc ca acum cativa ani cumparam de aceiasi bani carcasa Lian-Li complet din aluminiu.

  3. NiRaSt a scris pe:

    incercati sa puneti mana pe un silverstone milo ml08/ raven rvz02 (aceeasi marie cu alta palarie) cand apar.

Lasa-ne un comentariu: