HP Envy 23″ Touchsmart All-in-One Review

Scris de: , in categoria: Diverse, in 1 February, 2013.

HP Envy 23″ Touchsmart All-in-One Review

 

Am mai scris anul trecut despre gama HP Envy, insa, pe Next, fiind vorba despre notebook-uri sau ultrabook-uri. In cadrul acelor articole mentionam faptul ca brandul Envy a fost lansat de HP in 2009, iar denumirea a fost pastrata in urma achizitiei de catre HP a companiei canadiene VoodooPC care detinea si seria Voodoo Envy. Chiar daca in acest articol nu va fi vorba despre un portabil – notebook sau ultrabook – nici nu ne indepartam prea mult deoarece vom discuta in continuare despre HP Envy 23″ un All-in-One prin care HP incearca sa readuca in actualitate aceasta nisa. Produsele din gama Envy au fost pozitionate in permanenta ca si produse premium, oarecum exclusiviste, iar HP Envy 23″ AIO nu face exceptie: are o configuratie hardware buna, insa, principala caracteristica pe care se pune accent este ecranul tactil, readus in actualitate de Windows 8.

Piata computerelor All-in-One nu a fost niciodata prea mare (raportata la piata desktop-urilor si a laptop-urilor), acestea avand oarecum aceeasi soarta ca si nettop-urile, acele hibride dintre un laptop si o tableta, printre care foarte putine modele au avut succes. La fel si in cazul computerelor AIO, chiar daca trendul nu a fost lansat de Apple, sunt convins ca design-ul si performanta celebrelor iMac-uri au sporit considerabil atractivitatea fata de acest gen de produse. Totusi, in lipsa unor avantaje concrete (dimensiunile mai compacte fiind de cele mai multe ori contracarate de pretul mai mare), au produs rezultate departe de a fi satisfacatoare astfel ca marii producatori s-au orientat si focusat catre sub-nise (HTPC, Slim-PC, Mini-PC etc).

Odata cu aparitia Windows 8 si a optimizarii acestuia pentru ecranele tactile, computerele AIO par sa aiba o noua sansa. In continuare vom prezenta cutia si perifericele cu care este livrat HP Envy 23″, vom discuta despre design-ul si constructia acestuia dupa care vom face o scurta trecere in revista a partii software prezente pe acest computer. Ulterior vom detalia performantele fiecarei componente hardware (CPU, RAM, HDD, GPU) atat in teste practice cat si sintetice si vom finaliza review-ul prin inevitabilele concluzii.

 
hp-envy-23-general2

Comentarii

2 comentarii la: HP Envy 23″ Touchsmart All-in-One Review

  1. Dragos v. a scris pe:

    “acumulatorul destinat alimentarii ” cred ca se face referire la adaptor/transformator nu la o baterie :D. Frumoasa prezentarea

  2. George Post author a scris pe:

    Corect, am modificat 🙂

Lasa-ne un comentariu: