CeBIT 2010 – Inter-Tech EPS-1000 – poze in premiera

Scris de: , in categoria: Stiri, in 7 March, 2010.

Una dintre cele mai interesante discutii pe care le-am purtat anul acesta la CeBIT a fost cu reprezentantul Inter-Tech, Robert Reibold. Astfel am aflat ca spre deosebire de piata din Romania unde achizitionarea unei surse de alimentare se realizeaza in proportie de 80% dupa electronica din interior, in Germania cumparatorii sunt atrasi in principal de puterea afisata pe eticheta. Drept urmare, special pentru cititorii Lab501, Inter-Tech va va pune la dispozitie un tabel cu toate modelele de surse si electronica din interior.

Se lucreaza intens la finalizarea noii serii de varf Coba Nitrox, bazata pe noua platforma CWT care beneficiaza de o facilitate extrem de interesanta: din sursa pleaca doar +12V care este apoi convertit in +5V si +3.3V prin algoritmul DC-to-DC dar toate astea intr-un bay de 5.25″ :).

De asemenea, cu un pret de ~450RON sursa Inter-Tech Energon EPS-1000W este cea mai ieftina sursa modulara de pe piata care dezvolta o putere de 1000W. Electronica din interior poarta marca Andertek, iar ventilatorul este un model nou cu o dimensiune de 14cm si 11 pale. Mai jos puteti vedea cateva poze in premiera absoluta cu aceasta sursa (aceasta nu era expusa in standul lor de la CeBIT).

.

Comentarii

Un comentariu la: CeBIT 2010 – Inter-Tech EPS-1000 – poze in premiera

  1. Ionut a scris pe:

    As vrea sa stiu daca aceasta sursa chiar scoate 1000 W reali?

Lasa-ne un comentariu: