Computex 2010 – NOX Aurum 80Plus Gold

Scris de: , in categoria: Stiri, in 16 June, 2010.

La standul NOX de la Computex 2010 am putut vedea nou-lansata carcasa NOX NX-2; avand o traditie in a oferi produse bogate in dotari la un pret foarte competitiv, NOX nu dezamageste nici de data asta si include in midtower-ul NX-2 nu mai putin de 5 pozitii pentru ventilatoare (din care una e deja ocupata cu un ventilator de 120mm inclus), design screw-less, front panel cu porturi USB si audio precum si faptul ca e gata pregatita din fabrica si pentru instalarea unui sistem de racire cu apa.

Intr-un colt mai retras insa am putut observa doua produse ce nu au vazut inca oficial lumina zilei; unul din ele e un concept de carcasa mai bogata in dotari decat NX-2, cu un design si mai sobru si cu ceva inspiratii Cooolermaster dupa parerea noastra; si asta e un lucru bun, abia asteptam sa o vedem intr-o forma sau alta pe piata.

Al doilea produs care ne-a atras atentia, si acesta pare foarte aproape de a ajunge pe rafturi intr-un viitor apropiat, e sursa NOX Aurum, ce tinteste standardul 80Plus Gold. Cu modele ce se intind pana la 1000W momentan si avand in vedere pretul prietenos al produselor NOX, nu e exclus sa fie o alegere interesanta.

Comentarii

Niciun comentariu la: Computex 2010 – NOX Aurum 80Plus Gold

Lasa-ne un comentariu: