Computex 2010 – Silverstone Raven 3 si Air Penetrator

Scris de: , in categoria: Stiri, in 15 June, 2010.

Silverstone atrag mereu atentia prin inovatiile pe care le implementeaza in produsele lor, prin abordarea usor diferita fata de alti producatori, precum si prin calitatea produselor. In cadrul Computex 2010 am avut ocazia sa vad cum arata noua carcasa Silverstone Raven 3, dar si noile ventilatoare Silverstone Air Penetrator.

Silverstone Raven 3 sustine exact ceea ce afirmam putin mai sus. Astfel, carcasa care pe mine personal ma duce cu gandul la un dragon, are un design neobisnuit, placa de baza fiind dispusa perpendicular fata de pozitia standard, cu evacuarea placilor video in sus. Sursa este dispusa in partea din fata a carcasei, doua ventilatoare montate in partea de jos a carcasei asigura intake-ul in timp ce un ventilator montat in partea superioara si unul montat in partea din fata asigura exhaust-ul. Mai mult decat atat, partea superioara a carcasei este alcatuita dintr-o serie de “solzi”, constructia acesteia asigurand o buna evacuare pentru aerul cald, fara a permite insa prafului sa intre in carcasa.

.

.

Silverstone Air Penetrator este un ventilator foarte interesant, al carui scop este oferirea unui flux de aer cat mai concentrat. In acest sens, in fata palelor este dispus un grilaj de o anumita forma, care ajuta la optimizarea fluxului de aer. Silverstone AP181 este dotat cu 7 pale si are o viteza de rotatie de 1500rpm. Demonstratiile celor de la Silverstone au fost destul de convingatoare, asa ca nu pot decat sa va invit sa le urmariti si sa va formati o parere.

.

.

Comentarii

Niciun comentariu la: Computex 2010 – Silverstone Raven 3 si Air Penetrator

Lasa-ne un comentariu: