Computex 2014 – Boxe Minfort min16 & min16plus

Scris de: , in categoria: Stiri, in 19 June, 2014.

Dupa cum ati presupus, la Computex au fost prezenti o multime de producatori asiatici despre care nu am auzit pana acum. Nu vom vorbi despre fiecare in parte, dar sunt cativa cu produse foarte interesante, care merita sa fie facute cunoscute pietei europene.

Minfort este o companie taiwaneza axata pe producerea de difuzoare high-end pentru PC-uri, facute manual in Taiwan cu componente locale, dar si importate (Australia, Japonia, Olanda sau Anglia). Anul acesta, vedeta standului de la Computex este sistemul Hi-Fi activ pe 2 cai, activ si wireless Minfort min16. Versiunea de baza are o putere nominala de 2 x50W, in timp ce versiunea plus va poate incanta urechile cu 2x80W, ambele sisteme fiind motorizate de un amplificator ST Microelectronics Class AB.

Incintele construite din lemn MDF de 18mm sau 15mm, avand o constructie foarte buna, este disponibil in 9 culori; tweeter-ul este facut din matase japoneza, in timp ce wooferul de 4” este facut de o companie taiwaneza al carui nume nu este dezvaluit dar care are peste 30 de ani de experienta in domeniul proiectarii si producerii de difuzoare. Puteti conecta boxele la calculator sau la dispozitive aditionale prin intermediul Bluetooth (chip CSR8640) sau RCA-in, dar exista si un RCA-out pentru a conecta un subwoofer (daca aveti unul). Exista si un receiver radio FM integrat cat si un incarcator de 2A pentru smartphone sau tableta. Acestea nu sunt niste boxe pentru calculator normale, sunt sisteme Hi-Fi de cea mai buna calitate, asadar pretul de 459$, desi pare mare, este justificat.

 

_DSC9395

_DSC9391

_DSC9389

_DSC9393

_DSC9392

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: