Antec HCP-850 850W – Test practic

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 31 October, 2011.

Dupa ce am testat aceasta sursa am fost foarte multimit de faptul ca am ales exact acest model pentru test si nu varianta de 1200W cum ma gandisem initial. Spun asta deoarece asa cum spuneam si in introducerea acestui articol, acest HCP-850 este tot ceea ce isi poate dori un utilizator entuziast pentru un sistem puternic. Antec HCP-850 poate oferi un regim de functionare foarte silentiosatunci cand sistemul nu este incarcat la maxim cu aplicatii 3D, dar poate face fata in acelasi timp unui consum monstruos, pe care doar putini il pot obtine de la sistemele lor. In aceste conditii, 99% din entuziasti nu cred ca au nevoie de ceva mai mult fata de ceea ce ofera HCP-850. Este adevarat, pretul acestei surse nu este chiar la indemana oricui (aproximativ 830RON), dar cred ca o asemenea investitie este pe deplin justificata daca tinem cont de faptul o aceasta sursa odata achizitionata nu va fi schimbata prea curand, fiind capabil sa sa faca fata majoritatii configuratiilor existente pe piata, si fiind de asemenea dotata cu o garantie extinsa de 5 ani.

Personal am fost uimit de Antec HCP-850 si nu pot decat sa o recomand tuturor celor care isi doresc o sursa de calitate, cu o constructie impecabila, care poate oferi mult peste ceea ce este inscriptionat pe eticheta. Din punctul meu de vedere, in aceasta gama de putere Antec HCP-850 stabileste un etalon pe care orice producator cu pretentii ar trebui sa incerce sa il egaleze. Evident, asemenea performante vin si cu un pret pe masura; daca stam insa sa ne gandim la pretul sistemului folosit pentru acest test, costul sursei este cea mai mica problema.

.

Comentarii

6 comentarii la: Antec HCP-850 850W – Test practic

  1. Robert a scris pe:

    Se stie ca placile video ATI 6990 sunt foarte galagioase mai ales overclockate. Comparativ cu acestea cum e zgomotul acestei surse? Foarte bun review-ul!

  2. Monstru Post author a scris pe:

    Evident, sursa produce infinit mai putin zgomot decat placile video.

  3. ferdasyn a scris pe:

    “in timp ce tensiunile furnizate de sursa au fost monitorizate cu un multimetru Voltcraft VC-10.”

    noob question dar chiar sint foarte curios:
    Cum anume s-au facut acele citiri mai precis unde s-a legat multimetrul.
    Si eu as vrea sa testez cu un multimetru tensiunile sursei mele pentru ca in bios ma pacaleste ca pe rail ul de 12V as avea un halucinant 11.704v. Sursa e un Corsair HX 1050w si chiar nu cred sa subvolteze in halul asta railul de 12V(mai ales ca sursa e single rail).
    Placa de baza e un Biostar TP45HP
    Cordial,
    ferdasyn

  4. Multimetrul a fost legat la MOLEX, la mufa EPS sau la mufele PCI-Express cu 6 sau 8 pini.

  5. daniel a scris pe:

    sau sint placi de baza cu borne pentru masurat tensiuni inclusiv la proc, rami, … de la asus cred …

  6. Intr-adevar dar cel mai bine e sa masori tensiunea la bornele sursei pentru a micsora procentul de eroare

Lasa-ne un comentariu: