Antec P9 Window – Prezentare

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 11 July, 2016.

Analiza exterioara

 
Antec P9 este livrata intr-o cutie simpla din carton, asa ca nu am insistat asupra acestui aspect. Desi se incadreaza la categoria mid-tower, Antec P9 este o carcasa de dimensiuni generoase, masurand 528 mm inaltime. Masca frontala este clasica, existand spatiu pentru 3 unitati de 5.25″, in timp ce admisia aerului in carcasa se face prin lateralele mastii. Laterala stanga este dotata cu geam, in cazul variantei Window, in timp ce laterala dreapta este simpla, fara decupaturi sau perforatii.

Latura superioara este acoperita cu o structura de tip fagure. Aceasta este montata pe un capac care poate fi indepartat cu usurinta. Sub acesta, gasim 3 capace din plastic care izoleaza carcasa (nu lasa zgomotul sa iasa in exterior sau praful sa pastrunda in interior) in modul clasic de functionare. Acestea pot fi indepartate, iar pe tavanul carcasei putem monta un radiator de 240, 280 sau 360 mm, sau pana la 3 ventilatoare de 120 mm sau doua ventilatoare de 140mm.

Tot pe latura superioaara gasim si panoul “frontal”, acesta fiind dotat cu 2 conectori USB 3.0, 2 conectori USB 2.0, audio in/out, butoanele Power si Reset precum si cu doua fan controller-e. Cu ajutorul acestora putem controla cele doua ventilatoare de 120mm montate din fabrica pentru intake, respectiv ventilatorul de 120mm montat pe partea din spate a carcasei pentru evacuarea aerului cald.

Latura inferioara a carcasei este dotata cu doua filtre de praf, unul dispus in dreptul sursei si unul in dreptul lacasului care poate adaposti un ventilator de 120mm.

 
Exterior-01

Exterior-02

Exterior-03

Exterior-04

Exterior-05

Exterior-06

Exterior-07

Exterior-08

Exterior-09

Exterior-10

 

Comentarii

2 comentarii la: Antec P9 Window – Prezentare

  1. nd22 a scris pe:

    Felicitari pentru review, bine facut! Din pacate nici antec nu mai e ce a fost odata! Spun asta deoarece detin ambele carcase server de la antec: atlas din 2005 si titan din 2007 si pot sa spun ca sunt cele mai solide carcase pe care am pus mana vreodata – pot sa ma cantaresc pe ele si nici macar nu se indoaie tabla; de asemenea au venit cu accesorii complete: toate ventilatoarele gata montate, stand-offuri, suruburi si adaptoare ca sa ai si daca pierzi cateva. Una din ele tocmai am montat un sistem coreduo si ventilatoarele merg si dupa 10 ani in timp ce la 2 thermaltake facute recent pt 2 prieteni deja faceau galagie dupa 6 luni.

  2. Mihai a scris pe:

    Imi plac filtrele si capacitatea de racire. Din punctul meu de vedere insa geamul, mai ales ca de obicei il orientezi astfel incat sa fie vazut in interior, anuleaza pretentiile de carcasa silentioasa. Mi-ar fi placut sa fi pus protectii de cauciuc pentru trecerile in zona de wire management (nu-mi amintesc termenul).
    Oh si amprentele ma innebunesc, ar trebui sa port manusi ca s-o ating.

Lasa-ne un comentariu: