Antec P9 Window – Prezentare

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 11 July, 2016.

Analiza interioara

 
Cele doua ventilatoare montate pe latura frontala sunt dotate cu filtre de praf care pot fi demontate cu usurinta pentru a fi curatate, o dotare fireasca in 2016. Ce mi se pare mai putin firesc este faptul ca Antec P9 este dotata cu 11 (da, ati citit bine, unsprezece) bay-uri pentru stocare. Astfel, in partea de sus gasim lacasuri de 5.25″, unul dintre acestea putand acomoda un HDD. Mai jos, gasim doua cage-uri, fiecare putand acomoda 4 hard-disk-uri sau 4 SSD-uri. Din pacate, doar cage-ul din mijloc poate fi demontat cu usurinta… Pe latura din spate a motherboard tray-ului gasim inca doua lacase pentru stocare, acestea putand adaposti 2 SSD-uri.

In rest, avem de-a face cu dotari moderne, motherboard tray-ul fiind decupat in dreptul cooler-ului, precum si in diverse locuri pe unde putem trage cablurile sursei. Aceasta se monteaza pe latura de jos a carcasei ai avem la dispozitie mai multe fante prin care putem aranja cu grija cablurile. Carcasa este gandita pentru watercooling – daca inlaturam ambele cage-uri pentru hard-disk-uri avem la dispozitie sine pe care putem monta atat pompa cat si rezervorul.

Singurul aspect care nu m-a convins pe deplin este ranforsarea panoului lateral. Desi carcasa cantareste 9KG iar panoul lateral este dotat cu un material fono-absorbant, parca as fi vrut sa vad ceva mai gros si mai greu montat pe acel panou pentru a fi siguri ca eliminam orice risc de vibratii.

 
Interior-01

Interior-02

Interior-03

Interior-04

Interior-05

Interior-06

Interior-07

Interior-08

Interior-09

Interior-10

Comentarii

2 comentarii la: Antec P9 Window – Prezentare

  1. nd22 a scris pe:

    Felicitari pentru review, bine facut! Din pacate nici antec nu mai e ce a fost odata! Spun asta deoarece detin ambele carcase server de la antec: atlas din 2005 si titan din 2007 si pot sa spun ca sunt cele mai solide carcase pe care am pus mana vreodata – pot sa ma cantaresc pe ele si nici macar nu se indoaie tabla; de asemenea au venit cu accesorii complete: toate ventilatoarele gata montate, stand-offuri, suruburi si adaptoare ca sa ai si daca pierzi cateva. Una din ele tocmai am montat un sistem coreduo si ventilatoarele merg si dupa 10 ani in timp ce la 2 thermaltake facute recent pt 2 prieteni deja faceau galagie dupa 6 luni.

  2. Mihai a scris pe:

    Imi plac filtrele si capacitatea de racire. Din punctul meu de vedere insa geamul, mai ales ca de obicei il orientezi astfel incat sa fie vazut in interior, anuleaza pretentiile de carcasa silentioasa. Mi-ar fi placut sa fi pus protectii de cauciuc pentru trecerile in zona de wire management (nu-mi amintesc termenul).
    Oh si amprentele ma innebunesc, ar trebui sa port manusi ca s-o ating.

Lasa-ne un comentariu: