Antec P9 Window – Prezentare

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 11 July, 2016.

Concluzii

 
Antec P9 este o carcasa interesanta, adaptata cerintelor anului 2016. Paradoxal, desi sunt unii dintre prionierii domeniului, undeva pe parcurs cei de la Antec au trebuit sa se adapteze cerintelor pietei si realitatilor economice ale noului mileniu. Astfel, modelele high-end prin care producatorul a iesit intotdeuna in evidenta nu mai reprezinta acum cea mai importanta parte a familiei de carcase, accentul fiind pus pe modelele accesibile care incearca sa ofere cat mai multe dotari pentru un pret cat mai bun.

Aici se incadreaza dupa parerea mea si Antec P9, o carcasa reusita dar pe care nu as fi “vazut-o” in portofoliul celor de la Antec in urma cu cativa ani. Nu ma intelegeti gresit, apreciez pe deplin faptul ca avem de-a face cu o carcasa modulara, ajustabila nevoilor noastre. Dar faptul ca tabla laterala este putin cam subtire pentru gustul meu sau plasticul pe care il regasim in zona panoului frontal nu ma incanta din cale afara.

Desigur, trebuie sa tinem cont ca avem de-a face cu o carcasa al carei pret de baza este 109 USD. Prin urmare putem spune ca dotarile sunt excelente in aceasta categorie de pret. Practic, daca vreti sa construiti un sistem old school, cu mai multe hard-disk-uri si cel putin o unitate optica, puteti face asta fara probleme. Pe de alta parte, daca un SSD pentru sistemul de operare si un HDD de 6TB montat intr-un bay de 5.25″ sunt suficiente pentru voi, asa cum ar fi si normal, Antec P9 poate adaposti fara probleme un sistem de racire cu apa custom made, iar geamul lateral va permite sa il admirati in orice moment.

 
Outro

Comentarii

2 comentarii la: Antec P9 Window – Prezentare

  1. nd22 a scris pe:

    Felicitari pentru review, bine facut! Din pacate nici antec nu mai e ce a fost odata! Spun asta deoarece detin ambele carcase server de la antec: atlas din 2005 si titan din 2007 si pot sa spun ca sunt cele mai solide carcase pe care am pus mana vreodata – pot sa ma cantaresc pe ele si nici macar nu se indoaie tabla; de asemenea au venit cu accesorii complete: toate ventilatoarele gata montate, stand-offuri, suruburi si adaptoare ca sa ai si daca pierzi cateva. Una din ele tocmai am montat un sistem coreduo si ventilatoarele merg si dupa 10 ani in timp ce la 2 thermaltake facute recent pt 2 prieteni deja faceau galagie dupa 6 luni.

  2. Mihai a scris pe:

    Imi plac filtrele si capacitatea de racire. Din punctul meu de vedere insa geamul, mai ales ca de obicei il orientezi astfel incat sa fie vazut in interior, anuleaza pretentiile de carcasa silentioasa. Mi-ar fi placut sa fi pus protectii de cauciuc pentru trecerile in zona de wire management (nu-mi amintesc termenul).
    Oh si amprentele ma innebunesc, ar trebui sa port manusi ca s-o ating.

Lasa-ne un comentariu: