Enermax iVektor Review
Partea de control a unitatii o regasim pe acoperisul carcasei unde avem doua porturi USB 2.0, doua porturi USB 3.0, doua jack-uri stereo (microfon si casti), butoanele de Power si Reset si un fan controler cu trei viteze (Off, Low si High) ce controleaza pana la un maxim de 2 ventilatoare.
Panoul frontal este prins in clipsuri si se desprinde daca tragem cu suficienta forta. In mod similar, plafonul poate fi scos daca scoatem cele 2 suruburi de fixare. Odata inlaturate cele doua avem un bun prim-plan asupra tipului de aerisire pentru care s-a optat si realizezi ca nu este tocmai cea mai buna decizie luata. Sa presupunem ca se doreste customizarea cu doua ventilatoare de 120mm – este vizibil faptul ca admisia aerului nu are o deschidere prea generoasa, iar cele doua ventilatoare se vor chinui sa-si faca treaba.
Pe langa deschiderea mica a aerisirii mai avem si filtrul tip burete care ingreuneaza si el procesul de aerisire. Pana si tifonul era o optiune mai potrivita, cred ca si mai ieftin… Personal as recomanda sa optati in favoarea unui singur ventilator, montat cu ceva vointa si pricepere, pe mijlocul aerisirii, tocmai datorita tipului de deschidere si a filtrului tip burete.
Cele trei bay-uri de 5.25″ cu sistem de montare tool-less au access prin partea frontala a carcasei, dupa ce inlaturam una sau mai multe din mastile de plastic ce acopera locasurile. Ca in majoritatea cazurilor, panourile laterale sunt fabricate exclusiv din tabla, ele detasandu-se prin culisare. Putem remarca totusi echiparea lor cu manere de plastic ce fac montarea / demontarea mult mai facila.
Comentarii
Niciun comentariu la: Enermax iVektor Review
Pingback: Corsair Obsidian 250D Review - lab501
Pingback: Corsair Obsidian 250D Review
Pingback: Corsair Obsidian 250D Review - 1iT.ro - Stiri IT, noutati si tehnologie