Enermax iVektor Review

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 20 February, 2015.

Enermax iVektor

 

Daca in articolul trecut am avut ca subiect de discutie o carcasa ce “musca” serios din segmentul high-end, compartimentata pe orizontala si generoasa ca potential de racire (Corsair Carbide Air 540), astazi am ales ca subiect de discutie Enermax iVektor, o carcasa clasica din segmentul mainstream, compartimentata pe verticala, de asemenea generoasa in ceea ce priveste spatiul interior.

Primul lucru pe care simt nevoia sa-l fac dupa ce am aruncat o privire online este acela de a puncta asupra codului carcasei din discutie. Carcasa pe care o avem pentru review este varianta destinata pietei din Europa, avand codul ECA3311, venind echipata cu un singur ventilator. Versiunea destinata pietelor de peste ocean, iVektor ECA3310, are o ferestra decupata din plexiglass si vine livrata din fabrica cu doua ventilatoare iluminate cu LED.

Asadar, daca cititi review-uri din US si va place aceasta carcasa, cumparand-o din Romania veti avea supriza neplacuta de a nu primi ceea ce ati vazut acolo. In consecinta, am considerat necesar sa fac aceste precizari inca de la inceputul articolului. Acestea fiind spuse, in paginile ce urmeaza vom arunca o privire mai atenta asupra carcasei, pentru ca in final sa vedeti daca este un produs ce vi se potriveste si care sunt atuurile si slabiciunile sale. Haideti asadar sa pornim la drum!

 

1_1

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Enermax iVektor Review

Lasa-ne un comentariu: