Fractal Design Arc Midi R2 – Review

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 22 April, 2013.

Ambalaj si accesorii

 

Din punctul meu de vedere, Fractal Design este unul dintre brand-urile ce poseda un stil propriu foarte usor de recunoscut. Am spus-o si cu alte ocazii, limbajul estetic si principiile de functionare sunt comune tuturor produselor din portofoliul lor, avand un caracter individual foarte puternic. Asa cum a fost cazul si cu alte carcase, Arc Midi R2 vine intr-o cutie de carton pe care se regasesc toate informatiile pe care le-ar putea dori un potential cumparator. Pe spatele cutiei se gaseste o schema a carcasei ce prezinta toate componentele sale, iar pe una dintre fetele laterale se afla un tabel cu specificatiile carcasei, chiar si cu diferitele sale aranjari interioare (mai mult despre asta pe paginile dedicate).

Chiar si accesoriile vin intr-o cutie neagra cu scris alb caracteristica celor de la Fractal Design. Atentia la detalii este o treapta peste majoritatea producatorilor de carcase. Continutul acestei cutii este inscriptionat pe ea; ca sa nu te apuci sa numeri suruburile din pachet, cei de la Fractal Design iti spun din start cate vei gasi. Bundle-ul cuprinde toate cele necesare instalarii unui sistem, insa se lipseste de adaptoare de la 5.25″ la 2.5″/3.5″, prelungitoare pentru cabluri sau dubluri pentru suruburi.

 

K5__0412-2

 

K5__0411-2

 

K5__0413-2

 

K5__0414-2

 

K5__0453

 

K5__0454

 

Comentarii

4 comentarii la: Fractal Design Arc Midi R2 – Review

 1. Slotul pentru bracket-ul vertical usb/e-sata/etc mi se pare prea adanc si cred ca anumite dispozitive usb mai butucanoase nu pot intra. Slotul acela pare sa aiba toate cele 4 margini ridicate pe cand daca e montat in treptul sloturilor pci, doar cele din stanga si dreapta sunt ridicate.

  Nu zic ca e un lucru care se poate intampla oricui dar eu am un stick wi-fi si unul de captura si nu stiu daca s-ar potrivi.

 2. Marin a scris pe:

  Salut,

  o concluzie mai simpla ar fi mult mai ok.

  Exemplu:
  pro:


  contra:


  Multumesc.

 3. Monstru a scris pe:

  Marin – pentru acest tip de articole si concluzii exista alte site-uri, noi ne adresam unor cititori care stiu foarte bine sa isi traga propriile concluzii, in timp ce noi prezentam o serie de recomandari/pareri ale noastre. Nu vei gasi asa ceva pe LAB501, tu esti cel care trebuie sa concluzioneze ce plusuri si ce minusuri are carcasa pentru tine. Pentru ca nu orice produs se adreseaza oricarui consumator si prin urmare plusurile si minusurile difera de la cititor la cititor.

 4. vladozaurus a scris pe:

  De ce oare inca nu a aparut define r4 pe rafturile magazinelor din romania? O astept de multa vreme,sper macar pe aceasta sa o vad.

Lasa-ne un comentariu: